کد خبر:۵۹۱۰۵۴
پورعلی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

افزایش کیفیت مقالات پژوهشی اولویت سال ۹۶ جهاد دانشگاهی است

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گفت: دانشگاهیان باید برای رسیدن به مقصود به پژوهش توجه ویژه‌ای کنند و به دور از تعصبات آن را دنبال کنند؛ اولویت‌های جهاد دانشگاهی در سال ۹۶ بر همین اساس تدوین شده است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

سعید پورعلی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص برنامه های جهاد دانشگاهی در سال 96 گفت: دانشگاه محل کشف استعداد، آماده سازی برای خدمت و کسب اقتدار و تولید ثروت است. برای کمک به فرآیند توسعه کشور نیاز به اقتدار علم و سرمایه گذاری در آموزش عالی داریم؛ بر همین اساس جهاد دانشگاهی اولویت های خود را تدوین کرده و این اولویت ها را در سال 96 پیگیری می کند.

 

وی افزود: دانشگاهیان برای رسیدن به مقصود خود باید به پژوهش توجه ویژه ای کنند و به دور از تعصبات آن را دنبال کنند. همچنین آنها باید بلند نظر بوده و به دیگران اجازه نقد بدهند.

 

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی تصریح کرد: ایجاد فضای انتقادی و دعوت به پیشگامی در رقابت، به رشد علمی می انجامد و همان طور که بارها تاکید کردم، سیستم نظارت حرفه ای و مراحل تولید یک رساله علمی دچار نواقص و کاستی های جدی است.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: باید در انجام پروژه های تحقیقاتی به دانشجویان میدان و به آنها اجازه آزمون و خطا داد. همچنین نباید اساتید را تحت فشار قرار داد تا آثار مکتوب خود را بیشتر کنند. این کار ضررهای زیادی به سیستم آموزشی کشور می رساند. این برنامه های راهبردی در سال 96 با قوت بیشتری در جهاد دانشگاهی پیگیری می شود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار