دعوت مردم در راهپيمايي 22 بهمن توسط بسيج دانشجويي دانشگاههاي همدان
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از همدان، در بخشي از اين بيانيه آمده است: ايران اسلامي در سي و يكمين سالروز پيروزي انقلاب اسلامي، انقلاب علمي دانشمندان و جوانان خود را در حالي جشن ميگيرد كه موفقيت علمي جوانان در بحث ليزر، انرژي هستهاي و تهيه سوخت هستهاي پيشرفتهاي چشمگير در عرصههاي هوافضا و پرتاب ماهوارههاي متعدد و توليد دارو در عرصه سرطان، نماد ايستادگي و خودباوري و اعتماد به نفس است كه استقلال علمي اين كشور را در پي داشته و امسال نيز دهه فجر بار ديگر مصادف با فجر موفقيتهاي چشمگير دانشمندان شد و ميرود تا كشور را به عنوان يك الگوي موفق در همه زمينهها براي كشورهاي مطنقه خاورماينه و جهان در بياورد.
اين بيانيه در ادامه ميافزايد: هر چند دشمن اين روزها با ايجاد فتنهاي عظيم در صدد ايجاد نفاق و تفرقه بين ملت مسلمان برآمده است؛ اما چيزي كه نقشه شوم آنها را نقش بر آب كرده، نقش محوري ايران اسلامي در ايجاد وحدت بين مسلمانان و حمايتهايش از مرادم مظلوم در فلسطين و به خصوص غزه است.
بسيج دانشجويي دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي استان همدان در پايان اين بيانيه ضمن گراميداشت اين ايام و تاكيد بر حضوري پرشور در راهپيمايي روز 22 بهمن، بار ديگر همدوش و همنوا با مردم فهيم، بصير و قدرشناس ايران اسلامي و با ارادهاي پولادين، پاسخ اقدامات رذيلانه دشمنان اسلام و انقلاب را با فريادهاي بنيان بركن 22 بهمن خواهد داد و اعلام مي دارد ديگر حربههاي هجوآولد تاثيري بر اتحاد مردم غيور ايران نخواهد داشت و با عزمي راسخ و منسجم حمايت مردمي خود را از نظام ولائي، ديني و ردم سالار ايران اسلامي به عنوان يك هديه الهي اعلام مي دارد./انتهاي پيام/