کد خبر:۵۹۱۶۷۶
هفته بیست و چهارم بوندسلیگا؛
بایرن مونیخ ۳-۰ فرانکفورت/ باواریاییها مطابق معمول پیروز شدند
در یکی از دیدارهای حساس هفته بیست و چهارم رقابت های لیگ فوتبال آلمان، بوندسلیگا، بایرن مونیخ در آلیانتس آرنا به مصاف آینتراخت فرانکفورت رفته بود و موفق شد این تیم را با نتیجه ۳ بر صفر شکست دهد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در یکی از دیدارهای حساس هفته بیست و چهارم رقابت های لیگ فوتبال آلمان، بوندسلیگا، بایرن مونیخ در آلیانتس آرنا به مصاف آینتراخت فرانکفورت رفته بود و موفق شد این تیم را با نتیجه 3 بر صفر شکست دهد.
گل های این بازی را روبرت لواندوفسکی در دقایق 38 و 55 و داگلاس کاستا در دقیقه 41 زدند. بایرن با این برد 59 امتیازی شد و در صدر جدول رده بندی باقی ماند. آینتراخت فرانکفورت هم در امتیاز 35 باقی ماند و در رده ششم ایستاد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.