کد خبر:۵۹۱۸۹۴
در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو مطرح شد

تحکیم کنترل و پایداری پهپاد در دانشگاه بیرجند

دانشجوی مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی بیرجند گفت: در همه پهپادها برای کنترل هواپیما، از سطوح کنترلی نصب شده در بال‌ها استفاده می شود، که این امر معایبی را در حین پرواز ایجاد می‌کند؛ ما این مشکل را در این پهپاد رفع کرده‌ایم.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

مسعود یوسفی، دانشجوی مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی بیرجند در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره نوع طراحی خاص پهپاد این دانشگاه گفت: این پهپاد تفاوتی اساسی با دیگر پهپاد های موجود دارد. در وسایل پرنده یکی از مباحث مهم کنترل و پایداری است و ما در این ایده بحث پایداری را به بیشترین حد خود رسانده ایم.

 

وی افزود: در همه پهپادها برای کنترل هواپیما، از سطوح کنترلی نصب شده در بال ها استفاده می شود که این امر معایبی را در حین پرواز ایجاد می کند؛ ما این مشکل را در این پهپاد رفع کرده ایم.

 

یوسفی تاکید کرد: در طراحی و ساخت این پهپاد تمامی جوانب در نظر گرفته شده و تست های لازم انجام شده و تمایز مشخص این سیستم نسبت به سیستم های قبلی کاملا مشهود است.

 

دانشجوی مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی بیرجند در پایان خاطرنشان کرد: این طرح مرحله تحقیقاتی را به اتمام رسانده و به نتیجه رسیده است و در تلاشیم تا طرح، صنعتی و به مرحله تولید برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار