عیدی خوبی به هواداران دادیم/ متوجه حضور کیروش در ورزشگاه نشدم
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، فرشید اسماعیلی بعد از کسب عنوان بهترین بازیکن دیدار تیمش مقابل لوکوموتیو ازبکستان با حضور در نشست خبری گفت: بازی بسیار خوبی بود و با توجه به اینکه حریف ازبکمان را خیلی خوب آنالیز کرده بودیم توانستیم در طول بازی و مخصوصا نیمه اول آنها را کنترل کنیم.
وی افزود: در نیمه دوم بازی به مراتب بهتری انجام دادیم و توانستیم در نهایت با 2 گل برنده از میدان خارج شویم. خداراشکر که این اتفاق رخ داد و توانستیم هوادارانمان را خوشحال کنیم. تماشاگران در این هوای بارانی و سرد به ورزشگاه آمدند و خوشحالیم که به آنها عیدی خوبی دادیم.
اسماعیلی درباره اینکه کیروش در ورزشگاه بود و فکر میکند با نمایشی که داشته به تیم ملی دعوت شود یا نه، گفت: من متوجه حضور آقای کیروش نشده بودم، اما آرزوی هر فوتبالیستی است که به تیم ملی دعوت شود. من هم این آرزو را دارم و امیدوارم دعوت شوم.