کد خبر:۵۹۲۶۰۵
عبداللهی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

دولت يازدهم در استحاله مفهوم اقتصاد مقاومتي موفق بوده‌است

مسئول تشكيلات جامعه اسلامي دانشجويان دانشكده ادبيات دانشگاه تهران گفت: دولت يازدهم در استحاله مفهوم اقتصاد مقاومتي موفق بوده است.

صبا عبداللهی در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اینکه دولت يازدهم در تحقق اقتصاد مقاومتي ناكام بوده است گفت: دولت تدبير و اميد در پاسخ به منتقدينش در حوزه ي اقتصاد مقاومتي ضمن متوسل شدن به مغالطه، به گزارش شاخص هاي كلان اكتفا مي كند، در حالي كه وظيفه ي دولت تبديل كردن اقتصاد مقاومتي به گفتمان غالب و فراگير بوده است.

 

وی افزود: فقدان عزم جدي در برخورد با مفاسداقتصادي، معوقات بانكي ناميدن حقوق هاي نجومي، اصرار بر حضور نجومي بگيران در دولت، دامن زدن به اشرافي گري، بي اعتنايي به ضرورت برقراري عدالت اجتماعي و حمايت از واردات بي رويه ي اقلام غير ضروري از كشور هايي كه عمدتا با انقلاب اسلامي خصومت دارند، همگي مويد آن است كه گفتمان فراگير در دولت تدبير و اميد با گفتمان اقتصاد مقاومتي مطابقتي ندارد. در واقع بايد گفت دولت يازدهم در استحاله ي مفهوم اقتصاد مقاومتي موفق بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار