کد خبر:۵۹۲۸۷۹
لیگ اروپا؛

کریم انصاری‌فرد تک مهاجم المپیاکوس برابر بشیکتاش

المپیاکوس مثل بازی‌های اخیر در مسابقه امشب مقابل بشیکتاش ترکیه نیز مهاجم ایرانی خود را از ابتدا در ترکیب دارد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانتشجو، بازی‌های دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ اروپا از ساعت 21:30 امشب با سه دیدار آغاز می‌شود که در یکی از آنها بشکیتاش ترکیه که هفته گذشته در یونان برابر المپیاکوس به تساوی یک بر یک رسیده بود، در ورزشگاه وودافون آرنا میزبان این تیم است.

 


کریم انصاری‌فرد مهاجم ملی‌پوش ایرانی المپیاکوس که هفته قبل پاس تک گل تیم‌اش را برای استبان کامبیاسو ارسال کرده بود، امشب نیز از ابتدا در خط حمله جای گرفته است.

 


انصاری‌فرد امیدوار است مثل دیدار دور برگشت مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ اروپا که در ترکیه دو گل برابر عثمانلی اسپور زد، این بار هم برابر یک تیم ترک خودنمایی کند و موجب صعود المپیا به جمع هشت تیم نهایی شود.
 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار