آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۲۸۸۲
افتخاری خبر داد:

بخشی از مطالبات بازیکنان استقلال واریز شد/ وزیر با استعفای جهانیان مخالفت کرد

مدیرعامل باشگاه استقلال از مخالفت وزیر ورزش و جوانان با استعفای شهاب جهانیان خبر داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت باشگاه استقلال،سیدرضا افتخاری مدیرعامل باشگاه استقلال با تایید استعفای جهانیان از عضویت در هیات مدیره این باشگاه گفت: آقای دکتر سلطانی فر با استعفای جهانیان مخالفت کرد و در تماس تلفنی با اینجانب اظهار داشت همه مسائل را زیر نظر دارد و در جا به جایی افراد تسلیم هیاهو نخواهد شد.


مدیرعامل باشگاه استقلال برخی از رفتارهای اخیر را بر خلاف عظمت نام استقلال دانست و گفت: مشکلات همواره وجود داشته اما حفاظت از ارزش و حرمت پیراهن و نام بزرگ استقلال بر همه افراد واجب است.


افتخاری ادامه داد: مشکلات پیش آمده در خصوص پرداخت پول بازیکنان ارتباطی به آقای جهانیان ندارد بلکه آقای جهانیان جهت رفع مشکل پیش آمده نه تنها همکاری نمودند بلکه پیگیر رفع مشکل بازیکنان بودند.

خوشبختانه با هماهنگی صورت گرفته و پیگیری های جناب آقای دکتر سلطانی فر و دکتر داورزنی و مساعدت و همکاری دکتر رضایی مدیرعامل موسسه اعتباری کوثر، مشکل پرداخت پول بازیکنان مرتفع و در ساعت 20 به حساب اعضای تیم واریز شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار