آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۳۲۵۷
هفته بیست و هشتم لالیگا؛

اتلتیکومادرید ۳-۱ سویا/ پیروزی خانگی روخی بلانکو مقابل سویا

تیم‌های اتلتیکو مادرید و سویا عصر امروز از ساعت ۱۸:۴۵ در ورزشگاه ویسنته کالدرون به مصاف یکدیگر رفتند و در پایان این میزبان بود که بردی ارزشمند را به دست آورد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بازی به دومین دقیقه نرسید که ورسالیکو به دلیل مصدومیت تعویض شد و خوانفران به میدان آمد. روند بازی متعادل بود که گامیرو با یک ضربه چیپ دیدنی تیر افقی دروازه سویا را به لرزه درآورد. نمایش دو تیم به خصوص سویا چنگی به دل نمی‌زند و با گذشت بیش از سی دقیقه از بازی، شاهد موقعیت گل چندانی نبوده ایم. صحنه مشکوک زمین خوردن بن یدر در محوطه جریمه اتلتی، جدی ترین حرکت میهمان تاکنون بود. قفل دروازه ها نهایتا توسط گودین پیشتاخته باز شد. میهمان در دقایق باقی مانده کمی جلو کشید تا گل خورده را جبران کند اما موفق نشد و این نیمه با برد یک گله اتلتی به پایان رسید.

 

نیمه دوم جذاب‌تر آغاز شد و پس از موقعیت‌هایی که کاراسکو و سارابیا از دست دادند این گریزمان بود که فرصتی عالی را روی یک کار تیم زیبا در مصافی تک به تک از دست داد. فرصت سوزی مهاجمان میزبان ادامه داشت و این بار گامیرو یک تک به تک دیگر را از دست داد. باز هم یک ضربه آزاد و یک گل دیگر برای اتلتی. این بار خود گریزمان گل زد. سویا قادر به خلق موقعیت نبود و باز هم این میزبان بود که به گل رسید. کوکه اختلاف را به سه رساند. ریکو در این لحظات مانع از افزایش اختلاف دو تیم می‌شود. او دو بار تورس را از گلزنی بازداشت. میهمان نیز بالاخره موفق به گلزنی شد. کوریا این گل را به ثمر رساند. ریکو یکبار دیگر دروازه سویا را نجات داد. او این بار مانع از دبل کوکه شد. تلاش دو تیم در دقایق اضافی نتیجه ای در بر نداشت و بدین ترتیب اتلتی با سه امتیاز این بازی به دو امتیازی سویا در رده سوم رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار