اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
منتظمی، دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص برجام و آثار آن در معیشت مردم گفت: برای بیان آثار برجام در معیشت مردم باید به سال ۹۲ و انتخابات ریاست جمهوری برگردیم. معتقدم کاری را که نمی توانیم انجام بدهیم نباید شعارش را سر داد. اینکه روحانی گفت ۱۰۰ روزه مشکل اقتصاد را حل می کنم؛ به گونه ای که هم چرخ سانتریفیوژ بچرخد هم چرخ اقتصاد شعار خیلی خوبی بود، ولی نتوانست.
منتظمی با تاکید بر اینکه همه ما می دانستیم که مشکل اقتصاد ۱۰۰ روزه حل نمی شود؛ اما نمی دانیم که رئیس جمهور بر چه اساسی این شعار را داد، بیان کرد: مگر مشکل اقتصاد ۱۰۰ روزه درست می شود؛ آن هم توسط دولتی که هیچ برنامه اقتصادی نداشته است. واقعیت این است که رئیس جمهور وزرایی را پای کار آورد که سن بالایی دارند. از طرفی مجلس دو سال است که می گوید برخی مسئولان در ۱۹ شرکت مدیر بوده و عضو هیئت مدیره ۱۹ شرکت وارد کننده هستند.
وی با اشاره به اینکه بر اساس لایحه بودجه ۹۶ دولت قصد دارد که ۷۰ تا ۸۰ درصد بودجه را با اوراق قرضه پر کند و این یعنی نگاه کردن به جیب مردم؛ نه تولید و نه صادرات، بیان کرد: در واقع دولت با اوراق قرضه می خواهد از ملت قرض بگیرد و این معنی اش این است که هر بچه ای که در سال ۹۶ به دنیا بیاید، بدهکار دولت است.
دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه دولت در راستای کاهش تورم کار راحتی انجام داده و با واردات، پول را از کشور خارج کرده اند تا میزان نقدینگی کاهش یابد، گفت: در این راستا دولت از فرانسه گوجه فرنگی وارد کرده و بر اساس آمارهایی که از گمرک ها گرفته ایم، از طریق گمرگ استان آذربایجان غربی سنگ پا، آب پنیر و دسته بیل وارد کشور شده است.
منتظمی با اشاره به اینکه دولت برای خروج پول از کشور و پایین آوردن تورم یک سری کارها انجام داده،تصریح کرد: به عنوان نمونه این همه در مورد بحث روغن پالم، روغن لادن و محصولات تراریخته در کشور بحث شد، اما چه کسی جلوی آن را گرفت.
وی با بیان اینکه معیار و ملاک بررسی تورم، جیب ملت است، تصریح کرد: رئیس جمهور می گوید که قیمت ها در محله آنها ثابت است، اما آیا ملت هم این نظر دارند.
دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشچویان گفت: آقایان می گویند که ما آمدیم با فساد اقتصادی مبارزه کنیم؛ اما یک عده ای آمدند از جیب معلم و از صندوق ذخیره فرهنگیان ۸۰۰۰ میلیارد تومان پول برداشتند و حالا کلاً پرونده اش بسته شده و هیچ صدایی از کسی در نمی آید. آیا دست کردن در جیب یک معلم؛ آن هم معلم بازنشسته که یک میلیون و ۲۰۰ تا یک میلیون ۳۰۰ حقوقی دارد و با کسر اقساط ماهیانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان دریافت می کند، در راستای مبارزه با فساد اقتصادی بوده است؟
منتظمی با بیان اینکه چرا باید این همه سرمایه از معلمان که کاملاً زیر خط فقر هستند به غارت برود، اظهار کرد: هشت هزار میلیارد تومان پول به اسم های مختلف از صندوق ذخیره فرهنگیان رفته و هیچ کس هم جوابگو نیست. برای ما سوال است دولت چرا صورت مسئله را پاک می کند و به جای این که فانی جواب بدهد، حذف می شود؟ پاک کردن صورت مسئله راه درستی نیست.
وی با اشاره به اینکه رئیس جمهور سه بار گفته است که ما از رکود عبور کرده ایم، تصریح کرد: با این ادبیات رئیس جمهور به نظر می رسد که بین رکود و خروج از رکود در حال رفت و برگشت هستیم. واقعیت این است که ما از رکود رد نشده ایم؛ البته مردم باید در این زمینه قضاوت کنند.
دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه متاسفانه دولت ما نه تنها دولت عمل گرا و فعالی نیست؛ بلکه یک دولت سیاسی است، گفت: دولت سیاسی دغدغه اش فعالیت سیاسی و ثابت نگه داشتن جایگاه خودش است و غیر از این دغدغه دیگری هم ندارد. می بینیم که روحانی عملاً یک کاندیدا است و دولت به ستاد انتخاباتی تبدیل شده است.