22 بهمن درس بزرگي براي خواص بود
کد خبر:۵۹۴۰۱
انجمن اسلامي دانشجويان دنشگاه شاهد:

22 بهمن درس بزرگي براي خواص بود

انجمن اسلاميدانشجويان دانشگاه شاهد در پي حماسه يوم الله 22 بهمن، طي بيانيه‌اي اعلام كرد: 22بهمن درس بزرگي بود براي آن دسته از خواص که دل در گرو زلف پريشان حاميان خود در کاخ سياه و سفيد بسته بودند.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبکه خبر دانشجو»، انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه شاهد در پي حماسه 22 بهمن 88، بيانيه‌اي مبني بر تشکر از ملت بزرگ ايران صادر کرده که در آن آمد است: در 22 بهمن ماه سال 1357 پس از سال ها مبارزه در راه حق، خون هزاران شهيد بيعت كرده با ابي عبدالله الحسين (ع) كه در مقابل ظلم و جور طاغوت قد علم كرده بودند، به رهبري مردي از سلسله نور به ثمر رسيد و بزرگترين انقلاب قرن كه بر هم زننده تمام معادلات سياسي اجتماعي در عرصه جهاني بود شكل گرفت.

در ادامه اين بيانيه آمده است: به واسطه اين انقلاب، روح عدالت طلبي و خداجويي بار ديگر در وجود جهانيان دميده شد، انقلابي كه به واسطه رهبري امام خميني(ره) و انديشه هاي ناب ايشان به سرعت دروازه‌هاي پيشرفت را به روي ملت ايران گشود و الگويي براي تمام ملل آزاديخواه جهان بدل شد.

اين بيانيه مي افزايد: از همان ابتدا تمام قدرت‌هاي سلطه‌گر جهاني در سايه صهيونيست براي تضعيف و نابودي انقلاب مستضعفان يكپارچه متحد شدند؛ چرا كه خوب مي‌دانستند اين انقلاب نداي «اين قاصم شوكة المعتدين» را در گوش جهانيان زمزمه مي‌كند.

بيانيه انجمن اسلاميدانشجويان دانشگاه شاهد در ادامه آورده است: در طول يك دوره سي و يك ساله، دشمنان همواره از هر طريقي كه در توانشان بود با دندان هاي از غيض به هم فشرده در مقابل عزم و بيداري ملت ما ايستاده‌اند، ملتي كه همواره در تلاش براي ظهور منجي موعود و برچيدن بساط ظلم و بي عدالتي از جهان، گوش به فرمان ولايت فقيه، نايب برحق امام عصر «ارواحنا فداه» بوده‌اند و همين ملت با نثار خون خود در اين راه و پشتيباني از ولي فقيه، تمام نقشه‌هاي آنان را نقش بر آب كرده است و تمام دروازه هاي پيشرفت را در اوج تحريم‌ها و تهديدها يكي پس از ديگري و تنها با تكا به ايمان جوانان غيور خود فتح كرده است كه همانا «إن تنصروا الله ينصركم و يثبت اقدامكم».

انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه شاهد در اين بيانيه با  بيان اين که پس از رحلت بنيانگذار انقلاب اسلامي امام خميني(ره) رهبري جامعه و نيابت امام زمان(عج) به دوش فقيه عادل و آگاه به زمانه، حضرت آيت الله سيدعلي خامنه‌اي (حفظه الله) سپرده شد، مي افزايد: بزرگمردي كه نفسش امتداد نفس امام راحل است و درايت و بصيرتش عاملي شد تا جهانيان انگشت حيرت بگزند، فردي كه در اين ايام خوش گذر از فتنه، حاصل درايت و خردمندي‌اش ملتي مي‌شود يكپارچه و متحد در مقابل سلطه‌گري بيگانگان؛ ملتي پراميد و بانشاط كه در فتح قله‌هاي رفيع دانش و فناوري به تنهايي در مقابل استعمارگران ايستاده‌اند، ملتي كه با گذشت سي و يك سال از انقلاب اسلامي آنچنان به آرمان‌هاي امام و انقلاب پايبندند كه تمام محاسبات دشمنان فتنه‌گر را برهم مي‌زنند.

در اين بيانيه آمده است: بعد از انتخابات اخير رياست جمهوري به واسطه دشمني دشمنان قسم خورده و غفلت برخي افراد و ديكتاتوري فروخورده شده بعضي ديگر و قدرت طلبي و فساد عده‌اي، فضاي پرشور انتخابات كه نمونه بي بديل آزادي، نشاط و پويايي جامعه و مهر تاييد مردم بر نظام مردم سالاري ديني بود، به فضاي غبارآلود فتنه‌گري عده‌اي قانون‌گريز مبدل شد.

در ادامه اين بيانيه تاکيد شده است: آري دولت‌هاي غربي كه هرگز اين حضور بي سابقه مردم در تاييد جمهوري اسلامي را به نفع خود نمي‌ديدند، با استفاده از تمام ظرفيت خود براي تلخ كردن اين شهد در كام مردم كوشيدند، در طول اين مدت كه تمام تمركز دنياي سلطه و صهيونيزم جهاني براي ضربه زدن به جايگاه رفيع ولايت فقيه بود و عده اي جاه طلب در داخل نقش سربازان آنها را به خوبي ايفا مي‌كردند و در اوج تهاجمات عليه نظام، اين رهبري بود كه مردم را از فتنه‌ها نجات بخشيد و چنان بصيرت و آگاهي به مردم بخشيد كه در 9 دي‌ماه حماسه‌اي تاريخي خلق كردند.

اين بيانيه در ادامه با بيان اين که حماسه 9 دي‌ماه گرچه  خود به تنهايي امال و آرزوهاي جريان فتنه را زير پا له کرده بود و حضور، صلابت و وحدت چند 10 ميليوني مردمي انقلابي و ولايي که هتک حرمت مقدسات خود را برنتافتند را به رخ همگان کشيد، مي‌افزايد: ليکن اين نمايش بي بديل از جبهه نظام و انقلاب که وحدت بر سر آرمان‌هاي  انقلاب و امام(ره) و استکبارستيزي و انزجار از مکاتب اومانيستي غرب و نوکران و از خود بي خود شدگان داخلي را نشان داد، با حماسه‌اي با شکوه تر در سالگرد 22 بهمن تکميل شد.

انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه شاهد در اين بيانيه تصريح کرد است: 22بهمن درس بزرگي بود براي آن دسته از خواص که دل در گرو زلف پريشان حاميان خود در کاخ سياه و سفيد بسته بودند، درسي که نشان داد مردم ايران هنوز با تمام وجود و حتي با صلابت تر از 9 دي پاي تمام عهدهايي که 22بهمن 57 با امام و ولي خود بستند، ايستاده‌اند، درسي که عمق رابطه صميمانه و مريد و مرادي ملت و رهبري را به رخ ديکتاتوران نوظهور کشيد.

در اين بيانيه تصريح شده است: آري 22 بهمن ماه 88 فرياد لبيك ملتي بود كه فرزانگي رهبر خود را به خوبي درك كرده و خوب مي‌دانند رمز سربلندي و عزتشان در جهان استقامت در مقابل زورگويان است، حضور مردم در صحنه حاصل دلدادگي آنان به مقام ولايت است، حضور گسترده‌اي كه روياي با طب تزلزل جايگاه ولي فقيه در ايران را بر مخملي بافان و آشوبگران به فرنگ گريخته و منافقان داخل و خارج به كابوس تلخ سقوط در زباله دان تاريخ بدل كرده است.

انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه شاهد در خاتمه اين بيانيه خاطرنشان کرده است: ما دانشجويان ضمن تبريک اين حماسه بزرگ به رهبري عزيز و ملت حماسه آفرين، اين حماسه آفريني ها را مديون رنج هاي چندين هزار ساله انبيا الهي و 1400سال رسالت نبوي و سير ولايت ائمه اطهار و سلاله پاک حسيني که در نام خميني و خامنه‌اي متبلور شده است، مي دانيم و ضمن اداي احترام به مقام رفيع امام و شهداي انقلاب اسلامي و جنگ تحميلي، دست‌هاي گره شده ملت ايران در 22 بهمن را از صميم وجود مي بوسيم و از منتهاي وجود عدالت و توسعه و پيروزي و نصرت را براي رهبري عزيز و ملت ايران از حضرت باري تعالي مسئلت مي‌کنيم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار