
کد خبر:۵۹۴۱۴۶
توئیت ظریف درباره سفر روحانی به روسیه
وزیر امور خارجه که همراه رئیسجمهور به مسکو سفر کرده است، در توئیتر خود به اهداف سفر دو روزه حسن روحانی به روسیه اشاره کرد.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو؛ محمدجواد ظریف در این توئیت نوشت: «به همراه رئیسجمهور روحانی در روسیه هستیم، به منظور تأکید مجدد بر روابط مستحکم دو کشور و ارتقاء روابط اقتصادی، همکاری منطقهای و مبارزه علیه تروریسم افراطی».
رئیسجمهور کشورمان برای دیدار رسمی از روسیه عصر امروز دوشنبه در صدر یک هیأت بلندپایه سیاسی و اقتصادی وارد مسکو شد.
وزرای امور خارجه، نفت، صنعت، معدن و تجارت و معاونان رئیسجمهور در سازمان انرژی اتمی، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و همچنین رئیس کل بانک مرکزی، حسن روحانی را در این سفر همراهی میکنند.
منبع:ایسنا
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.