استيل آذين با شکست استقلال به قهرماني جامحذفي نزديک تر مي شود
به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، حشمت مهاجراني، مدير فني استيلآذين درخصوص بازي با تيم ملوان گفت: مسابقات ليگ در شرايط فعلي به اوج حساسيت خود رسيده است، تيمها در بالاي جدول رقابت فشردهاي براي کسب سهميه آسيا دارند که استيلآذين نيز در زمره اين تيمها قرار دارد، کار سختي را در پيش داريم و نهايت تلاشمان را براي کسب سهميه آسيا انجام ميدهيم.
وي در ادامه افزود: بازي با ملوان درخارج از خانه با دشواريهاي بسياري براي تيم ما همراه خواهد بود اما تيم ما در چند مدت اخير ثابت کرده که در بازيهاي خارج از خانه بهتر نتيجه ميگيرد، به همين دليل نيز ما اميدواريم ملوان را در خانهاش با شکست مواجه کنيم.
مهاجراني تاکيد ميکند: جدا از کسب سهميه آسيا، براي قهرماني در مسابقات جامحذفي اميدواريم و در تلاش هستيم به هر نحو ممکن با شکست استقلال به قهرماني جامحذفي نزديک شويم و در سومين رويارويي با استقلال طلسم اين تيم را بشکنيم.
مدير فني استيلآذين در پايان خاطرنشان کرد: در يکي از اولويتهاي اصليبراي موفقيت در نظر داريم ساختار دفاعيمان را اصلاح کنيم موضوعي که در چند ديدار براي ما مشکلساز شد قطعا کادر فني با اصلاح و تغييرات موجود در خط دفاعي قادر خواهد بود چنين مشکلاتي را در خط دفاع ترميم کند./انتهاي پيام/