آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۴۷۰۴

رنکینگ جهانی شمشیربازی/ مجتبی عابدینی سقوط کرد

اعلام جدیدترین رده بندی فدراسیون جهانی شمشیربازی با سقوط دو پله ای مجتبی عابدینی، عضو تیم ملی اسلحه سابر کشورمان همراه بود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رنکینگ جدید فدراسیون بین المللی شمشیربازی اولین رده بندی جهانی شمشیربازان کشورمان در سال جدید به حساب می آید. بر اساس این رده بندی و در بخش اسلحه سابر، مجتبی عابدینی با دو پله سقوط مواجه شده است.

 

این شمشیرباز کشورمان که در مسابقات جایزه بزرگ سئول هم شرکت نداشت، از رده چهارم به ششم سقوط کرده است. علی پاکدامن هم در این رقابت ها شرکت داشت، بدون تغییر جایگاه در رده نوزدهم باقی مانده است. پاکدامن در مسابقات جایزه بزرگ سئول به عنوان بیست و هشتم دست یافت.

 

عابدینی و پاکدامن در حالی رده های ششم و نوزدهم رنکینگ جدید فدراسیون جهانی شمشیربازی را در اختیار دارند که دیگر شمشیربازان اسلحه سابر کشورمان با اختلاف در سایر جایگاه های ایستاده اند. در این رده بندی فرزاد باهر ارسباران نزدیک ترین شمشیرباز به این دو نماینده کشورمان است که صاحب جایگاه هشتاد و سوم است. دیگر اینکه محمد فتوحی در رده نود وسوم قرار گرفته و محمد رهبری هم صاحب جایگاه صد و هجدهم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار