حضور گسترده مردم، پيام ياس را براي بيگانگان به همراه داشت
سيدحسن موسوي فرد در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، پيام مردم در 22 بهمن را تكرار پيام حماسه نهم دي ماه عنوان كرد و گفت: پيام مردم در نهم دي ماه اعلام هوشياري در مقابل فتنه گران داخلي و خارجي و مطالبه جدي مقابله با جريان تند داخلي است.
وي افزود: مردم خواهان بازگردندان فضاي عمومي به حالت عادي و سرزنده كردن فضاي خدمت رساني به مردم و محرومين هستند.
موسوي فرد با بيان اين كه مردم در 9 دي و 22 بهمن حمايت قاطعانه خود را از رهبري اعلام داشتهاند، اظهار داشت: مردم بيش از پيش پيشرفتهاي كشور را مطالبه كرده و خواهند كرد.
دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي در خاتمه سخنان خود با اشاره به اظهارات اخير بيگانگان در خصوص 22 بهمن خاطرنشان كرد: حضور گسترده مردم پيام ياس و سرشكستگي را براي بيگانگاني كه معاند نظام و انقلاب هستند به همراه داشت./انتهاي پيام/