کد خبر:۵۹۴۹۲۱
موسی خانی خبر داد

برگزاری مسابقات ربوکاپ با حضور تیم‌های خارجی از فردا با تمرکز بر شعار سال

​رئیس کمیته ملی ربوکاپ گفت: دوازدهمین دوره مسابقات بین‌ المللی ربوکاپ با حضور ۳۶۸ تیم از فردا ۱۵ فروردین‌ برگزار می شود و در این دوره از رئیس جمهور خواسته شده كه از مسابقات بازديد كنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو مرتضی موسی ‌خانی در نشست خبری كه عصر امروز در محل دائمی نمايشگاه بين المللی تهران برگزار شد، گفت: به طور قطع، یکی از مولفه ‌های نسل چهارم صنعتی هوش مصنوعی و رباتیک است و مسابقات رباتیک نیز محلی برای دستیابی به آخرین یافته‌های دانش رباتیک است. این مسابقات می ‌تواند هدف اقتصاد بدون نفت و تولید نرم ‌افزار و سخت‌ افزار در کشور را محقق کند، بر این اساس مسابقات رباتیک و هوش مصنوعی از سال 85 برگزار شد و امسال نیز دوازدهمین دوره این مسابقات از فردا سه‌ شنبه 15 فروردین ‌ماه آغاز می ‌شود.

رئیس کمیته ملی ربوکاپ محل برگزاری این مسابقات را در نمایشگاه بین‌ المللی ذكر كرد گفت: در این دوره از مسابقات که از 15 تا 18 فروردین ‌ماه برگزار می‌شود، در دو سالن لیگ‌ های دانشجویی و در سه سالن لیگ‌ های دانش ‌آموزی برگزار خواهد شد. علی ‌رغم فشارهای بین ‌المللی در سال جاری 150 تیم خارجی از 14 کشور جهان حضور خواهند داشت. در دوازدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران تیم ‌هایی از کشورهای آمریکا، آلمان، هند، ژاپن، چین، سنگاپور، کره ‌جنوبی، هلند، پاکستان، مکزیک، انگلستان، ترکیه و پرو حضور خواهند داشت.

وی تعداد تیم‌ های ثبت نام‌ شده در این دوره از مسابقات را 697 تیم ذکر کرد و گفت: پس از ارزیابی کیفی تیم‌ها، 368 تیم برای حضور در دو بخش دانشجویی و دانش‌ آموزی این رقابت ‌ها انتخاب شدند.

وي افزود: لیگ ‌های بخش دانشجویی شامل ربات‌ های انسان ‌نما، ربات ‌های فوتبالیست سایز کوچک، ربات ‌های فوتبالیست سایز متوسط، ربات صنعتی، ربات استاندارد پلتفرم، ربات پرنده، ربات زیردریایی، ربات خانگی، ربات ‌های مین یاب و ربات ‌های امدادگر واقعی می ‌شود.

موسی‌خانی با تاکید بر اینکه مراسم افتتاح این مسابقات از فردا 15 فروردین‌ ماه با حضور معاون علمی و فناوری ریاست ‌جمهوری برگزار می ‌شود، اظهار کرد: مسابقات بخش دانش ‌آموزی از روز سه‌ شنبه و مسابقات بخش بزرگسال و دانشجویی از روز چهارشنبه برگزار خواهد شد. همچنين از رييس جمهور خواسته شده تا به بازديد اين دوره از مسابقات بپردازند.

وی گفت: به منظور افزایش همکاری ‌ها میان محققان حوزه هوش مصنوعی با بخش صنعت، از مسئولان واحدهای صنعتی دعوت به عمل آمده است که تاکنون استقبال خوبی از سوی صاحبان صنعت از این مسابقات شده است.

رئیس دانشگاه آزاد قزوین با تاکید بر اینکه در حال حاضر 46 شرکت دانش ‌بنیان در مرکز رشد دانشگاه آزاد قزوین تشکیل شده است، خاطرنشان کرد: ربات معلولان، ربات زیر آب برای جست‌ و جو در اعماق آب ‌ها، ربات پرنده با اهداف شناسایی و تصویربرداری و نرم ‌افزارهای مورد نیاز صنعت از مهمترین دستاوردهای این شرکت‌ها بوده است.

وي با تاکید بر ضرورت توسعه علم رباتیک در کشور، پیشنهاد راه‌ اندازی شهرک مکاتورونیک در کشور را ارائه کرد و گفت: با راه ‌اندازی این شهرک امکان تولید نرم ‌افزار و سخت ‌افزار در کشور فراهم می‌ شود که با توسعه آن می ‌توانیم صادرات نرم‌افزار را جایگزین صادرات نفت کنیم.

موسی‌ خانی با اشاره بر اینکه ایران بعد از کشور ژاپن بزرگترین کشور با بیشترین علاقه‌ مندی به علم رباتیک توصیف کرد و گفت: بر این اساس با بررسی‌ های انجام شده زمین ‌های اطراف فرودگاه پیام می ‌تواند به عنوان مرکزی برای دانش علم رباتیک مورد استفاده قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار