کد خبر:۵۹۶۱۸۹
هفته سی و یکم لالیگا؛
شکست غیرمنتظره بارسلونا در زمین مالاگا
تیم فوتبال بارسلونا با قبول شکست غیر منتظره در زمین مالاگا شانس صعود به صدر جدول ردهبندی لالیگا را از دست داد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال بارسلونا شنبه شب در ادامه هفته سی و یکم رقابتهای لالیگا در زمین مالاگا به میدان رفت و برابر این تیم شکست ۲ بر صفر را متحمل شد.
ساندرو رامیرز (۳۲) و جانی (۹۰) گل های تیم مالاگا را به ثمر رساندند. در دقیقه ۶۵ نیز نیمار بخاطر خطای فاحش روی بازیکن مالاگا اخراج شد.
تیم بارسلونا از این فرصت برخوردار بود با شکست مالاگا به صدر جدول رده بندی صعود کند اما در شبی که مسی روی فرم مطلوب نبود و بازیکنان این تیم کاملا عصبی به نظر می رسیدند نتیجه را به میزبان خود واگذار کرد.
بدین ترتیب رئال مادرید با یک بازی کمتر و ۷۲ امتیاز صدرنشین ماند. بارسلونا با ۶۹ امتیاز در رده دوم ایستاد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.