آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۶۲۶۸

خط و نشان قطری‌ها برای نماینده ایران/ برای صدرنشینی آماده‌ایم

روزنامه های قطری در آستانه مصاف حساس لخویا با قهرمان ایران مدعی شدند قهرمان جدید این کشور تنها چشم به صدرنشینی در این گروه دارد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، استقلال خوزستان در اولین تجربه آسیایی خود موفق شد دور رفت مرحله گروهی را با صدرنشینی به پایان ببرد، موفقیتی که قهرمان ایران را در جدول بالاتر از حریف متمول و پرستاره قطری قرار داد. لخویا که در بازی رفت در اهواز مقابل استقلالی های خوزستان به تساوی 1-1 رسیده بود حالا در فاصله چند روز از قطعی شدن قهرمانی اش در قطر امیدوار است در بازی برگشت بتواند از سد قهرمان ایران عبور کرده و صدر جدول را به خود اختصاص دهد.

 

 

 


در آستانه این بازی روزنامه های قطری با خط و نشان کشیدن برای قهرمان ایران از بازپس گیری صدر جدول به عنوان هدف اول لخویا نام بردند. روزنامه الوطن در همین ارتباط نوشت:« جمال بلماضی بعد از قهرمانی در قطر حالا تنها چشم به صدرنشینی در گروه آسیایی دارد و در این راه به دنبال شکست دادن قهرمان ایران در بازی فرداشب است».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار