طراحي نرم افزاري براي ساماندهی پايان‌نامه‌ها
کد خبر:۵۹۹۵۵
معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت خبر داد:

طراحي نرم افزاري براي ساماندهی پايان‌نامه‌ها

معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت با اشاره به وجود برخي مشكلات پژوهشي در دانشگاه‌ها گفت: نرم‌افزاري براي ذخيره پايان‌نامه‌ها طراحي شده است كه معاونت آموزش و پژوهش وزارت بهداشت و دانشگاه‌ها را به هم متصل مي‌كند.

به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر قانعي امروز در حاشيه همايش معاونان آموزشي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با استفاده از اين نرم افزار امكان تشخيص اولويت‌ها و موضوعات تحقيقات صورت گرفته فراهم مي شود.

وي افزود: دانشجويان با استفاده از اين شبكه مي توانند موضوعات را انتخاب و نتايج تحقيقات خود را بر آن ارائه كنند.

معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت تاكيد كرد: با توجه به اينكه در سند چشم انداز چگونگي شتاب و رشد علمي كشورهاي منطقه و ايران بررسي شده، يكي از اقدامات اساسي براي تحقق اهداف اين سند مربوط به جهت دهي و اولويت دار كردن پژوهش‌هاست.

قانعي تاكيد كرد: با اجراي اين طرح زودتر از زمان تعيين شده در سند به قدرت علمي پزشكي منطقه تبديل خواهيم شد.

وي با اشاره به ساماندهي بودجه‌هاي تحقيقاتي گفت: اين نرم افزار از انجام تحقيقات تكراري جلوگيري مي كند.

معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت تصريح كرد: اين نرم افزار امكان دسترسي به تمام موضوعات پايان نامه‌هاي انجام شده را فراهم مي كند.

قانعي در خصوص ابطال آزمون دستياري خاطرنشان كرد: قطعاً اهميت اين آزمون براي مسئولان وزارت بهداشت بيش از ساير آزمون‌هاست و براي گرفتن چنين تصميمي تمامي مسائل جانبي و عدالت را در نظر گرفته‌اند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار