
کد خبر:۵۹۹۶۲۶
هفته بیست و هشتم لیگ برتر/
استقلال بعد از یازده هفته باخت/ رکورد تیم منصوریان شکسته شد
با شکست تیم استقلال مقابل تراکتورسازی آبیپوشان بعد از یازده هفته شکست خوردند.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، دیدار تیمهای تراکتورسازی تبریز و استقلال با نتیجه یک بر صفر به سود تراکتورسازی به پایان رسید و این شکست بعد از یازده هفته برای تیم علیرضا منصوریان رخ داد. آبیپوشان آخرین بار در لیگ برتر مقابل استقلال خوزستان در هفته هفدهم لیگ برتر شکست خورده بودند.
همچنین تیم استقلال رکوردی را در لیگ به نام خود ثبت کرده بود که بجز بازی مقابل پرسپولیس (دربی رفت) و دیدار مقابل صبا در جام حذفی در تمامی بازیها موفق به گلزنی شده بود؛ البته آبیپوشان مقابل السد قطر نیز به تساوی بدون گل رسیده بودند که در آن مسابقه با پنالتی به دور بعد صعود کردند به این ترتیب استقلالیها بعد از مدتها موفق نشدند در یک بازی گلزنی کنند که شاگردان منصوریان در مقابل تراکتورسازی این رکورد را از دست دادند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.