به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، احمد علیرضا بیگی امروز اظهار کرد: همه میدانیم که پل «غلهزار» از چند سال قبل محل گذرگاهی برای عبور خودروها بوده و اصل بر این بود که در زمان بحران جوی مسیر مسدود شود که متأسفانه چنین اتفاقی نیفتاده بود.
وی با بیان اینکه احتمال دارد افرادی از روی پل در حال تماشا سیل بودند، اما خودروهای سقوط کرده و گرفتار شده سیل در حال عبور بوده که اسناد و مدارک در این رابطه وجود دارد.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی از شایعات در خصوص پل «غلهزار» از قبیل تماشاگران سیل و یا وجود مأمور راهنمایی رانندگی در محل گذرگاه متذکر شد: بعد از افشای دروغ برخی مسؤولان برای پنهانکاری موضوع و انداختن تقصیر گردن مردم، حال ادعا میکنند که مأمور راهنمایی رانندگی در محل بوده و مردم با مامور درگیر شدهاند و گفتهاند که جان خودمان است و به کسی ربطی ندارد.
وی افزود: واقعاً باید موضوعات سیل به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد و البته جای تأمل بسیاری هم دارد که چرا در ابتدا مسؤولان میگفتند که مردم برای تماشا آمده بودند و سپس ادعای وجود مأمور و ممانعت از تردد خودروها و در مقابل مقابله مردم را بیان میکنند.
بیگی با اشاره به سفر ریاست جمهور به مناطق سیلزده یادآور شد: حضور ریاست جمهوری در مناطق سیلزده نشان داد که نظام جمهوری اسلامی از این حادثه متأثر بوده و برای همدردی در محل حضور یافته است که کار با ارزشی بوده، دوم اینکه این حادثه فرصتی برای رئیس جمهور برای ارزیابی کارگزاران دولت در منطقه نیز بود.
وی خاطرنشان کرد: رئیس جمهور باید از این حوادث نتیجه بگیرد که میتوانست این اتفاقات رخ ندهد و این امر با وجود وزرای شایسته و مدیریت کارآمد در استانها میسر میشود.
نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: به دلیل وجود مدیریت ناکارآمد در استان، تمام امکانات دولتی، توانایی مردم، ساماندهی نشده و مدیریت بحران قدرت ایجاد همافزایی را نداشته که در نهایت بیش از 40 نفر جان خود را در اثر سیل از دست دادند.
وی متذکر شد: حادثه سیل ادامه حادثه قطار تبریز- مشهد است که هر دو ناشی از بیکفایتی، بیمسؤولیتی و ناتوانی مدیریتی بود.
بیگی با بیان اینکه پیشبینی بر مبنای تحقیقات در حوادث اخیر آذربایجانشرقی رخ نداده بود، افزود: بیش از 20 نفر در یک روستای محروم و ساده مانند چنار، بدون اطلاع قبلی از خطر سیل در منزل خود در حال استراحت بودند که گرفتار سیل شدند و چگونه برخیها مدعی هشدارهای قبلی هستند و چه کسی و چگونه به اهالی این روستا هشدار سیل از قبل را داده است؟
وی ادامه داد: قطعاً اگر هشدارهای قبل شرایط بحرانی به گوش اهالی روستا میرسید آنها نیز علاقهمند زنده ماندن بودند و آن محل را ترک میکردند و این حادثه تلخ حکایت آن را دارد که مدیریت ما که باید بر مبنای همافزایی بین تواناییها دستگاه دولتی، بخشداریها،دهیاریها و مردم باشد، نبوده و منجر به اتفاقات بسیار تلخ و غیرقابل جبران میشود.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: متاسفانه عدم وجود همافزایی بین دستگاهها و مردم حلقه مفقوده در جامعه شده و باعث ناامیدی و دلسردی مردم نیز شده است و البته حق هم میدهیم.
منبع: فارس