کد خبر:۵۹۹۷۴۵

گفت و شنود؛ فلانی یا شما؟!

روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:

 

گفت: کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات اعلام کرده است که مناظره‌های تلویزیونی نامزدهای ریاست‌جمهوری به صورت غیرزنده پخش خواهد شد!

 

گفتم: چرا؟! این فاصله چه فایده‌ای دارد؟!

 

گفت: تنها دلیل آن، این است که می‌خواهند در فاصله ضبط و پخش مناظره‌ها بخش‌هایی از آن را که صلاح نمی‌دانند سانسور و حذف کنند.

 

گفتم: مردم می‌خواهند مناظره‌ها را همانطور که انجام شده ببینند تا بتوانند با شناخت و آگاهی لازم در مورد رئیس‌جمهور آینده کشور تصمیم بگیرند، نه آنطوری که اعضای کمیسیون مربوطه می‌خواهند!

 

گفت: چه عرض کنم؟!

 

گفتم: سخنران یک مجلس ختم، به بهانه سخن گفتن درباره شخص فوت شده، از خودش تعریف می‌کرد. یکی از مستمعین بلند شد و پرسید؛ بالاخره ما نفهمیدیم که فلانی فوت کرده یا شما؟!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار