آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۹۷۹۱
برانکو:

خیلی بد است که نمی‌توانیم در ورزشگاه خودمان بازی کنیم/ ما در ایران خیلی قدرتمند هستیم

سرمربی پرسپولیس پیش از دیدار با الهلال در بازی برگشت مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا این تیم عربستانی را رئال مادرید آسیا عنوان کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت الکوره، برانکو ایوانکوویچ، سرمربی کروات پرسپولیس قبل از دیدار برگشت با الهلال در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا، الهلال را رئال مادرید آسیا نامید.

 

برانکو روز گذشته در مصاحبه با روزنامه  الیوم عربستان گفت: الهلال رئال مادرید آسیاست. به دلیل برخی از امور ما نمی‌توانیم از آنها در ورزشگاه خودمان میزبانی کنیم و در عمان به عنوان کشور بی طرف بازی می‌کنیم و این چیز خیلی بدی است زیرا ما در ورزشگاه خودمان بسیار قدرتمند هستیم.

 

برانکو سرمربی سابق الاتفاق عربستان در این فصل موفق شد پرسپولیس را قهرمان لیگ ایران کند و به همین شکل الهلال نیز قهرمان لیگ عربستان شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار