کد خبر:۵۹۹۹۵۷

ماجرای شایعه چاپ شناسنامه برای انتخابات ۹۶ چیست؟/ خبری که مربوط به مجلس هفتم بود

واقعیت آن است که این ویدئو بسیار قدیمی می‌باشد و مربوط به روزهای اخیر نیست. قدیمی ترین نسخه قابل دسترسی از این ویدئو، مربوط به سال ۹۱ است که منتشر کننده آن را متعلق به انتخابات ۸۸ دانسته بود و انتشارهای بعدی هم آن را به انتخاباتهای پس از آن منتسب کردند!

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، چندی پیش در فضای مجازی ویدئویی منتشر شد و ادعایی مطرح کرد که عده‌ای برای تقلب در انتخابات سال ۹۶، دست به چاپ شناسنامه‌های جعلی زده‌اند. این ویدئو که در یکی از کانال‌های ضد انقلاب که از خارج از کشور تغذیه می‌شود، منتشر گردید و پس از آن در شبکه‌های اجتماعی در میان مردم دست به دست می‌چرخید.

 

این کانال ضد انقلاب مدعی شد نظام جمهوری اسلامی قصد دارد با این کار تقلبی سازمان یافته انجام دهد. ویدئوی پخش شده در این کانال هم از این‌قرار است:

اما واقعیت ماجرا چیست؟

 

واقعیت آن است که این ویدئو بسیار قدیمی می‌باشد و مربوط به روزهای اخیر نیست. قدیمی ترین نسخه قابل دسترسی از این ویدئو، مربوط به سال ۹۱ است که منتشر کننده آن را متعلق به انتخابات ۸۸ دانسته بود و انتشارهای بعدی هم آن را به انتخاباتهای پس از آن منتسب کردند! برای اثبات این حرف اینجا را بخوانید.

 

به نظر می‌رسد بازنشر این ویدئوی قدیمی و تازه جلوه دادن آن در آستانه انتخابات مهم ریاست جمهوری، کاملا مغرضانه و در راستای تشکیک در سلامت انتخابات است!  قرائن موجود این کلیپ را به ماجرای جعل ۳۵ هزار شناسنامه در اسلامشهر در سال ۸۳ مرتبط می کنند که پیش از استفاده در انتخابات توسط وزارت اطلاعات کشف و با متهمان برخورد شد.
 

خبر مربوط به جعل ۳۵ هزار شناسنامه در سال ۸۳ را در اینجا بخوانید.

 

به گزارش خبرگزاری دانشجو، کانال فوق چند ماهی است که با هدف دروغ پراکنی علیه ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران با محوریت و تامین از خارج از کشور تاسیس شده است و سعی کرده تا مبدا بسیاری از شایعات علیه جمهوری اسلامی باشد.

 

منبع: سایت شایعات

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار