آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۰۵۴۵

کانته بهترین بازیکن فصل انگلیس شد، آلی بهترین بازیکن جوان فصل

هافبک آبی‌پوشان لندنی به عنوان بهترین بازیکن فصل جاری لیگ برتر معرفی شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، اتحادیه فوتبالیست‌های حرفه‌ای انگلیس (PFA) در مراسمی خاص، اِن‌گولو کانته، هافبک چلسی را به عنوان بهترین بازیکن فصل جاری انگلیس معرفی کرد. او با کسب بیشترین آرای اعضای اتحادیه فوتبالیست‌های حرفه‌ای انگلیس و با کنار زدن کاندیداهای دیگر یعنی زلاتان ابراهیموویچ از منچستریونایتد، الکسیس سانچس از آرسنال، هری کین از تاتنهام و روملو لوکاکو از اورتون به این عنوان رسید.

 

کانته 26 ساله که فصل گذشته با لسرسیتی فاتح لیگ برتر شد، این فصل نیز در آستانه قهرمانی با چلسی است و اگر این اتفاق بیفتد اولین بازیکن تاریخ لیگ برتر خواهد شد که دو قهرمانی متوالی با دو باشگاه مختف را تجربه کرده است.

 

در این مراسم همچنین دله آلی، مهاجم 21 ساله تاتنهام با شکست رقبایی همچون هری کین از تاتنهام، مایکل کین از برنلی، جردن پیکفورد از ساندرلند، روملو لوکاکو از اورتون و لروی سانه از منچسترسیتی جایزه بهتری بازیکن جوان فصل را از آن خود کرد. مهاجم جوان تیم ملی انگلیس برای دومین سال متوالی این عنوان را به خود اختصاص داد.

 

همچنین در این مراسم از دیوید بکام، اسطوره فوتبال انگلیس تقدیر و جایزه لیاقت اتحادیه فوتبالیست‌های حرفه‌ای انگلیس به وی اهدا شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار