کد خبر:۶۰۱۶۵۶
هفته سی و یکم بوندسلیگای آلمان
بایرن با ۶ گل پنجمین قهرمانی متوالی را قطعی کرد
غول باواریا از اولین قهرمان لیگهای معتبر اروپایی رونمایی کرد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم بایرنمونیخ با برتری پرگل 6 بر صفر در زمین ولفسبورگ در فاصله 3 هفته مانده به پایان فصل جاری بوندسلیگای آلمان برای پنجمین بار متوالی قهرمان این رقابتها شد و رکوردی جاودانه به نام خودش ثبت کرد.
در آخرین بازی شب دوم هفته سی و یکم بوندسلیگای آلمان، بایرن با گلهای آلابا در دقیقه 19، لواندوفسکی در دقایق 36 و45، روبن در دقیقه 66، مولر در دقیقه80 و کیمیش در دقیقه 85، 6 بر صفر ولفسبورگ را شکست داد تا 73 امتیازی شده و در فاصله 10 امتیازی راسنبال لاپیزیگ، 3 هفته زودتر برای بیست و هفتمین بار فاتح بوندسلیگا شود و با اختلاف بیشتری پرافتخارترین تیم آلمان بماند.
اتفاق مهم بازی، اخراج گوستاوو از ولفسبورگ در دقیقه 79 بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.