آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۲۱۳۵
والیبال نوجوانان اروپا - مجارستان

جمهوری چک قهرمان شد

تیم والیبال نوجوانان جمهوری چک به عنوان قهرمانی مسابقات زیر ۱۹ سال اروپا رسید

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم والیبال نوجوانان زیر 19 سال جمهوری چک با پیروزی 3 بر 2 مقابل ایتالیا در فینال مسابقات قهرمانی نوجوانان اروپا به مدال طلای این رقابت‌ها رسید.

 

نوجوانان جمهوری چک در ست‌‌های اول، سوم و پنجم با نتایج 25 بر 19، 25 بر 17 و 15 بر 13 به پیروزی رسیدند و در ست‌‌های دوم و چهارم 14 بر 25 و 19 بر 25 شکست خوردند.

 

تیم نوجوانان جمهوری چک پیش از این تنها یک مدال برنز در سال 1999 در کارنامه خود داشت.

 

در بازی رده بندی هم تیم نوجوانان ترکیه با نتیجه 3 بر 2 روسیه را شکست داد و به مدال برنز رسید.

 

یه این ترتیب تیم‌های فرانسه، ترکیه، جمهوری چک، ایتالیا، روسیه و لهستان از قاره اروپا سهمیه حضور در مسابقات جهانی به دست آوردند. پانزدهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی نوجوانان پسر زیر 19 سال جهان 27 مرداد تا 5 شهریورماه سال 96 به میزبانی شهر «منامه» کشور بحرین برگزار می‌شود.

 

دور مقدماتی مسابقات والیبال قهرمانی نوجوانان جهان در چهار گروه پنج تیمی پیگیری خواهد شد که حضور تیم‌های بحرین و آمریکا در گروه اول، لهستان و برزیل در گروه دوم، آرژانتین و روسیه در گروه سوم و ایران و ایتالیا در گروه چهارم قطعی است و سایر تیم‌ها بر اساس قرعه کشی در چهار گروه قرار خواهند گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار