کد خبر:۶۰۳۵۰۹

گفت و شنود؛ دیگ همسایه!

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:

 

گفت:آقای آشنا، مشاور فرهنگی رئیس‌جمهور بعد از مناظره دیروز گفته است «روحانی در مناظره امروز نگران آرامش جامعه بود و نمی‌خواست اجازه دهد در اثر مناظره‌ها شوکی به جامعه وارد شود»!


گفتم: یعنی، ترساندن مردم از سایه جنگ! و اینکه آمریکا ظرف 5 دقیقه می‌تواند با یک بمب همه تأسیسات هسته‌ای ما را نابود کند! و تحمیل تورم و بیکاری و تعطیلی مراکز تولید و هدر دادن 4 سال امکانات نظام برای برجام که نتیجه‌اش تقریبا هیچ بوده است و... شوک به جامعه وارد نکرده است؟!


گفت: چه عرض کنم؟! این اظهارنظر مشاور رئیس‌جمهور اعتراف صریح به دست ‌خالی دولت و ناکامی و شکست در مناظره است.


گفتم: طرف می‌گفت؛ اگر گوشت داشتیم، پیاز و نخود و لوبیا هم داشتیم، دیگ همسایه را قرض می‌گرفتیم و یک آبگوشت درست و حسابی بار می‌گذاشتیم، بعد یک کمی فکر کرد و گفت؛ اما حیف که نون نداشتیم!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار