کد خبر:۶۰۳۸۰
وزير دفاع در جمع خبرنگاران خبر داد:

تحويل سامانه موشكي S300 پس از رفع اشكالات

وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح كشور در خصوص زمان تحويل سامانه موشكي S300 گفت: كشور روسيه با بيان برخي اشكالات فني در اين سامانه اعلام كرده به محض رفع اشكالات اين سامانه تحويل داده مي شود.

به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، سردار احمد وحيدي امروز در حاشيه نخستين سمينار فناوري سيستم هاي راداري در دانشگاه صنعتي شريف در جمع خبرنگاران سيستم هاي رادراي را يكي از مهم ترين فناوري هاي روز دنيا عنوان و تصريح كرد: توانمندي فناوري كشورها با توانمندي آنها در حوزه رادار ارزيابي و سنجش مي شود.

وي با اشاره به پيشرفت هاي بسيار خوب كشور در حوزه رادار افزود: صنايع دفاعي شركت هاي خصوصي و دانشگاه ها اقدامات ارزشمندي را در توسعه پيشرفت سيستم هاي راداري انجام داده اند به طوري كه در حال حاضر از رادارهاي دريايي، زميني و رادارهايي براي تشخيص اهداف هوايي در باندهاي مختلف فركانسي در ارتفاعات مختلف برخوردار هستند.

وزير دفاع با تاكيد بر اينكه از حوزه هاي بسيار مناسب از نظر مشاركت دانشگاه ها و بخش خصوصي هستند، تصريح كرد: نخستين سمينار فناوري سيستم هاي راداري كه با همكاري مجموعه كاربران در نيروهاي مسلح، صنايع دفاعي، صنايع خصوصي، شركت هاي دانش بنيان و دانشگاه ها برگزار شده است يكي از نمونه هاي تجلي وحدت و يكپارچگي توانمندي هاي دانشي در پاسخ به اين نياز مهم كشور است.

وحيدي با تاكيد بر اينكه در حال حاضر استفاده گسترده اي از سيستم هاي راداري در كشور صورت مي گيرد، اظهار داشت: توليدات متنوعي در اين حوزه در كشور صورت گرفته است.

وي ادامه داد: با بهره گيري از توانمندي علمي و دانشي كشور برنامه هاي آينده را با سرعت بيشتري دنبال خواهيم كرد.

وزير دفاع در خصوص جايگاه ايران در ساخت ناوشكن هاي دفاعي با اشاره به ساخت ناوشكن جماران در كشور خاطر نشان كرد: ايران نه تنها يكي از معدود كشورهايي است كه توانايي ساخت ناوشكن را دارد، بلكه تمام زير مجموعه هاي آن از جمله سيستم هاي تسليحاتي، ناوبري، مخابراتي و سامانه هاي سازه اي و جنگ الكترونيك نيز در داخل كشور توليد مي شوند./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار