همايش «تداوم حضور تا ظهور» در دانشگاه اروميه
مجيد بابايي در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: اين همايش با هدف بزرگداشت مقام شامخ شهداي هشت سال دفاع مقدس، معرفي شهداي دانشجويان دانشگاه اروميه و معرفي شهدا به عنوان الگوهاي برتر دانشجويي برگزار مي شود.
وي با اشاره به اينكه اين همايش به نام شهيد چمران و شهيد باكري نام گذاري شده است، اظهار داشت: در همين راستا مهندس مهدي چمران با حضور در اين همايش به بيان خاطرات و رشادتهاي شهيد چمران در بين دانشجويان اين دانشگاه سخنراني خواهد كرد.
بابايي تجليل از خانواده شهيد يعقوبي، غفاري آذر و شهداي دانشجوي دانشگاه اروميه، تقدير از فرزندان موفق تحصيلي و اخلاقي شهدا و تجليل از 15 نفر از فعالان بسيج دانشجويي را از ديگر برنامههاي اين همايش عنوان كرد.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه اروميه با بيان اينكه براي مقابله با ناتوي فرهنگي، معرفي الگوهاي برتر انساني مي تواند بسيار راهگشا باشد، گفت: با برگزاري چنين يادوارههاي مي توان به الگو سازي شهدا در فضاي عمومي دانشگاهها، پرداخت./انتهاي پيام/