اتحاديه انجمن های اسلامي دانشجويان مستقل دستگیری ریگی را تبریک گفت
کد خبر:۶۰۴۲۷
در نامه ای به رهبر معظم انقلاب؛

اتحاديه انجمن های اسلامي دانشجويان مستقل دستگیری ریگی را تبریک گفت

اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل در نامه‌اي خطاب به رهبر معظم انقلاب، دستگيري «عبدالمالک ريگي» توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) را تبريک گفت.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل در نامه‌اي خطاب به رهبر معظم انقلاب، دستگيري «عبدالمالک ريگي» توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) را تبريک گفت كه متن اين نامه بدين شرح است:
 
بسم الله الرحمن الرحيم

خدمت فرمانده معظم کل قوا حضرت آيت الله العظمي امام خامنه اي (حفظه الله)

سلام عليکم

فرزندان شما در دستگاه‌هاي امنيتي و اطلاعاتي شما اعم از سازمان اطلاعات و سپاه و ارتش و نيروي انتظامي هيچگاه تاب ندارند غم را بر چهره شما ببيند و بدانيد اين ياران شما اجازه نمي‌دهند چون زمان اميرالمومنين که معاويه خبيث عده‌اي را موظف تاراج مملکت علوي مي‌کرد، عده‌اي از خود فروخته بي‌حيا که دين و دنياي خود را به دلارهاي آمريکايي و صهيونيستي فروخته‌اند، به هرج و مرج در مملکت اسلامي بپپردازند، دستگيري و محاکمه ريگي تنها گوشه‌اي کوچک از جبران حزن و اندوه شما از شهادت مظلومانه «نورعلي شوشتري ها» است.

در ادامه اين نامه آمده است: بي شک اين تدبير نظامي و لجستيکي که عاملي براي بهت شرق و غرب و نيز يأس دشمن خونخوار ملت بوده است، تنها و تنها در زير پرتوهاي لطف ولايت فقيه و تدبير و هوشمندي شما ممکن بوده و هست.
 

پيچدگي عمليات هاي نظامي در منطقه و پيچيدگي عمليات هاي استراتژيک و لجستيکي و نيز ايجاد حصار کاذب براي جمهوري اسلامي از سوي استکبار جهاني براي محدود کردن و دست و پا بستن ايران اسلامي که هدفي جز ايجاد پروپاگاندا براي عدم گسترش تفکر اسلام است، مانعي نيست براي فرزندان شما تا افکار انقلابي تحت لواي ولايت فقيه را در نقطه نقطه جهان خاکي گسترش دهند.

آري! فرزندان شما در سازمان هاي اطلاعاتي و امنيتي بار ديگر نشان دادند ياران صديقي براي امام عصر(عج) و فرزنداني گوش به فرمان علي زمان و آماده جان فشاني در راه آرمان والاي انقلاب و امام و رهبري معظم خود هستند، نمونه کوچک اين اطاعت محض از حضرتعالي خبر مسرت بخش دستگيري خوانخواري منحوس به نام «عبدالمالک ريگي» بود که بار راه انداختن جندالشيطان خود به قتل و غارت در مام وطن ايران اسلامي مي پرداخت.

در آخر نيز روي کلاممان با فرزندان صالح شما در وزارت اطلاعات، سپاه پاسداران، ارتش و نيروي انتظامي است.

برادران عزيز! چه خوب اين ريشه دشمني و عداوت با علي و اولادش را شناختيد و چه خوب اين جرثومه فساد را ريشه کن کرديد! درود خدا بر شما و آنان که شما را اين گونه تربيت کردند که آماده ايد در راه مولاي عزيزمان سيدعلي جان، جسم و روح خود را کف دست بگيريد و آماده ايد تا براي يک لحظه مسرت و شادي امام خامنه اي (حفظه الله) و امت تمام وجود خود را فدا کنيد، ما دانشجويان به نمايندگي از ملت شهيد پرور ايران اسلامي ضمن تبريک اين موفقيت به پدر بزرگوارمان حضرت آيت الله العظمي امام خامنه اي (حفظه الله) دست هاي شما ياران گمنام امام زمان را مي فشاريم و با اداي احترام به مقام شامخ شهيدان و امام شهدا و خانواده هاي شهدا از سر تواضع و با کمال منت دستان شما برادران را مي بوسيم و  از خداوند منان توفيق روز افزون شما در وظيفه ياري امام عصر(عج)و بر شمرده شدن شما را در سير ياران سيد الشهدا در روز عاشورا را از خداوند متعال مسئلت مي کنيم.

اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل

دانشگاه هاي سراسر کشور

/انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار