دستگيري عبدالمالک ريگي باعث سرفرازي نيروهاي مختلف کشور است
کد خبر:۶۰۵۲۷
آيت الله مکارم شيرازي:

دستگيري عبدالمالک ريگي باعث سرفرازي نيروهاي مختلف کشور است

آيت الله مکارم شيرازي، دستگيري عبدالمالک ريگي را باعث سرفرازي نيروهاي مختلف کشور دانست و گفت: اميدواريم به دام افتادن اين شرور و جنايت کار درس عبرتي براي بقيه اشرار باشد که بدانند عاقبت کارشان کجاست.

به گزارش گروه معارف «شبکه خبر دانشجو»، آيت الله ناصر مکارم شيرازي از مراجع تقليد در آغاز درس خارج فقه خود که با حضور طلاب و روحانيون در مسجد اعظم قم برگزار شد، در سخناني با تبريک سالروز امامت حضرت ولي عصر (عج) اظهار داشت: در آستانه اين روز بزرگ، عبدالمالک ريگي، جنايتکار کم نظير توسط نيروهاي کشورمان به دام افتاد و اميدواريم اين موضوع درس عبرتي براي بقيه اشرار باشد که بدانند عاقبت کارشان کجاست.

اين مرجع تقليد با بيان اينکه دستگيري عبدالمالک ريگي باعث سرفرازي نيروهاي مختلف کشور شد، تاکيد کرد: اين جنايتکار عمر کوتاهي کرد و عاقبت او هم معلوم است، اميدواريم نيروهاي مختلف کشور ما به هوش بوده و بتوانند جلوي شرارت‌هاي ديگر را بگيرند؛ زيرا در سايه امنيت است که مي توانند کارهاي مختلف را انجام دهند.

وي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به سالروز امامت امام عصر (عج) تاکيد کرد: در اين روز نبايد کارهايي انجام شود که باعث تفرقه و عداوت در بين مسلمانان شود، بايد شرايط زماني و مکاني را در نظر گرفت و کاري کرد که امام زمان (عج) راضي باشد و بهانه براي شرارت و دشمني دست دشمن داده نشود.

استاد برجسته حوزه علميه قم خاطرنشان کرد: در شرايطي که دشمنان ما در صدد ايجاد نفاق و اختلاف بين مسلمانان هستند، نبايد کاري کرد که آنها به اهدافشان برسند.

مكارم شيرازي بيان داشت: ما بايد نگاهي به اوضاع عراق، افغانستان و پاکستان بيندازيم و توجه داشته باشيم که دشمنان هميشه در صدد توطئه و تفرقه بين مسلمانان هستند و بايد کاري کنيم که مسلمانان با اتحاد در مقابل دشمن بايستند.

اين مرجع تقليد در بخش ديگري از سخنانش انتظار فرج را يکي از برترين اعمال دانست و تاکيد کرد: انتظار هم حالت مثبت دارد و هم حالت منفي؛ اما حالت منفي آن اين است که حالت ياس به خود گرفته و دست روي دست بگذاريم و بگوييم انشاء الله با آمدن امام زمان (عج) مشکلات حل مي شود.

استاد برجسته حوزه علميه قم اضافه کرد: متاسفانه برخي از افراد غافل هستند و حتي ادعا مي کنند که تشکيل حکومت اسلامي قبل از ظهور امام عصر نادرست است، اينها غافلند و بايد توجه کرد که حضرت ولي عصر (عج) با زمينه هاي آماده مي تواند برنامه هاي خود را اجرا کند.

وي ابراز داشت: انتظار مثبت يعني اميد، خودسازي، آماده کردن خود و ديگران، امر به معروف و نهي از منکر، نه اينکه لب فرو ببنديم و هيچ کاري انجام نداده و همه چيز را به انتظار فرج مرتبط کنيم.

مكارم شيرازي با اشاره به رواياتي تاکيد کرد: در ادعيه ما هميشه سخن از آمادگي براي ظهور است، نه وادادگي و همه بايد به اين موضوع توجه کنند.

اين مرجع تقليد تاکيد کرد: همه ما بايد سعي کنيم انتظار مثبت در جامعه ايجاد کرده و مردم را به انجام اعمال و وظايفشان در اثر غيبت تشويق و ترغيب كنيم.

استاد برجسته حوزه علميه قم بر ضرورت خودسازي و آمادگي جهت ظهور حکومت حضرت ولي عصر (عج) تاکيد کرد و گفت: برخي بدون اينکه کاري براي جوانان و فرزندان خود انجام دهند، تنها مي گويند براي جوانان بايد دعا کرد که البته بايد اين موضوع را انجام داد.

اين مفسر قرآن کريم ادامه داد: اگر همه دريچه‌هاي مفاسد را به روي جوانان خود باز کنيم و مفاسد را به خانه خود راه دهيم، چطور مي توانيم انتظار داشته باشيم که جوانان منحرف نشوند.

وي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به گسترش تدريجي مفاسد در جامعه حربه‌هاي شيطان را براي فريب دادن جامعه يادآور شد و افزود: شيطان ابتدا سعي مي‌کند با درهم شکستن ابهت گناه انسان‌ها را به سوي معاصي سوق دهند و براي ميل به اين هدف، ابتدا از گناهان کوچک و صغيره استفاده مي کند و به تدريج اين موضوع را گسترش مي دهد.

مكارم شيرازي با بيان اينکه حضور در مجلس گناه نيز گناه است، تصريح کرد: دليل اين موضوع به خاطر شکسته شدن ابهت گناه است و وقتي در اين مجالس انسان شرکت کند، ابتدا ابهت گناه شکسته شده و سپس زمينه لغزش ها و انحرافات فراهم مي شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار