کد خبر:۶۰۶۲۷۵

صعود ملی‌پوشان شنا به نیمه‌نهایی ۵۰متر آزاد و ۱۰۰ متر قورباغه

ملی‌پوشان ایران در مسابقات شنای ۵۰ متر آزاد و ۱۰۰ متر قورباغه بازی‌های کشورهای اسلامی به نیمه نهایی راه یافتند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در صبح روز سوم چهارمین دوره بازیهای کشورهای اسلامی بنیامین قره حسن لو و سینا غلامپور در ماده ۵۰ متر آزاد مسابقات شنا به آب زدند که قره حسن لو با ثبت رکورد ۲۳ ثانیه و ۹۰ صدم ثانیه و سینا غلامپور با زمان ۲۴ ثانیه ۲۳ صدم ثانیه به نیمه نهایی این ماده صعود کردند.

 

سینا غلامپور و بنیامین قره حسنلو از عصر امروز در مرحله نیمه نهایی ٥٠متر ‌آزاد و آریا نسیمی شاد در ماده ١٠٠ قورباغه به آب می زنند که در صورت راه یابی به مرحله بعد، فینال این ماده‌ها ساعت ١٨:٣٠امروز برگزار می شود. جمال چاووشی‌فر دیگر ملی پوش شنا نیز در فینال ماده ١٠٠متر کرال پشت ساعت ١٨:٠٥دقیقه برای کسب مدال به آب می زند.

 

همچنین آریا نسیمی شاد ملی پوش شنا در صبح روز سوم چهارمین دوره بازیهای کشورهای اسلامی با ثبت زمان یک دقیقه و ۷ ثانیه و ۱۱ صدم ثانیه  به نیمه نهایی ماده ۱۰۰ متر قورباغه مسابقات شنا صعود کرد.

 

تیم ملی شنای ایران با ترکیب پنج نفره در این دوره از بازی‌های کشورهای اسلامی حاضر شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار