کد خبر:۶۰۶۸۴۶

گذشت ۳ سال از وعده ابتکار برای «تولید برق از زباله»!

رئیس سازمان محیط‌زیست در سال ۹۳ وعده ساخت «نیروگاه زباله‌سوز و تولید برق از زباله» در ساری را داد و امروز پس از گذشت بیش از ۳ سال، ذره‌ای از این وعده ابتکار، اجرایی نشده است.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، رئیس سازمان محیط‌زیست در سال ۹۳ وعده ساخت «نیروگاه زباله‌سوز و تولید برق از زباله» در ساری را داد و امروز پس از گذشت بیش از 3 سال، ذره‌ای از این وعده ابتکار، اجرایی نشده است.  معصومه ابتکار رئیس سازمان محیط‌زیست بهمن‌ماه سال 93 و در مراسم افتتاحیه نخستین نیروگاه تولید برق از زباله‌های شهری مجتمع دفع و پردازش آرادکوه تهران که به همت شهرداری تهران احداث شد ادعا کرد که «چنین نیروگاهی را در شهر ساری راه‌اندازی خواهد کرد».

 

وی اظهار کرده بود: در شهرک صنعتی ساری نیز نیروگاه زباله‌سوز شهری راه‌اندازی می‌شود که ساخت این نیروگاه مشابه نیروگاه زباله‌سوز تهران که امروز راه‌اندازی شد، خواهد بود.

 

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفته بود طبق هماهنگی‌های انجام‌شده برای کمک به حفاظت محیط‌زیست برق تولیدی این نیروگاه‌ها از سوی دولت با نرخی که مقرون به‌صرفه باشد خریداری خواهد شد. اما امروز و پس از گذشت حدود 3 سال از ادعای مطرح شده ابتکار هنوز هیچ نیروگاهی برای تولید برق از زباله در ساری راه‌اندازی نشده و مسؤولان سازمان حفاظت محیط‌‌زیست این مسؤولیت را بر دوش دیگران می‌اندازند.

 

سعید متصدی، معاون محیط‌زیست انسانی سازمان حفاظت محیط‌زیست نیز درباره نیروگاه زباله‌سوز ساری اظهار کرد: ارزیابی این طرح را به استان واگذار کرده‌ایم و در واقع بحث استانی مطرح بوده و احداث آن از لحاظ سازمان محیط‌زیست مشکلی ندارد اما خود سیستم هنوز آن را راه‌اندازی نکرده است.

 

وی تاکید کرد: عقب‌افتادگی احداث این نیروگاه مربوط به شهرداری همان منطقه و بخش‌های مسؤول است و آنها باید در این باره اهتمام کنند. مجتمع زباله‌سوز آرادکوه تهران به همت شهرداری و بعد از گذشت 3 سال در بهمن‌ماه 93 به بهره‌برداری رسید و این در حالی است که سازمان محیط‌زیست با وجود ادعای مطرح شده مبنی بر ساخت نیروگاه زباله‌سوز ساری هنوز هیچ کار خاصی انجام نداده است.

 

منبع:مشرق

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار