اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کتیبه، رئیس دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر در چهاردهمین همایش علمی مهندسی معدن که در تالار اجتماعات این دانشگاه در حال برگزاری است، با اشاره به حادثه معدن زمستان یورت گفت: می توان به جرات گفت میلیون ها شغل وابسته به تولیدات معدنی است و معدن به طور غیرمستقیم در اقتصاد صنعت کشور دخالت دارد .با این که معدن مادر شغل هاست، اما در عین حال مظلوم واقع شده است.
وی گفت: دیدیم که در حادثه اسفناک معدن یورت مظلومانه 43 نفر انسان پاک که نانشان را از عرق جبین و نیروی بازو به دست می آوردند، جان خود را از دست دادند و این مسئله به مظلومیت این افراد صحه می گذارد.
کتیبه ادامه داد: ضمن اینکه این روزها یادآور جانفشانی رزمندگان ماست؛ کسانی که خرمشهر را به میهن بازگرداندند و درسی دادند که کسی جرات پا گذاشتن به خاک ایران را نداشته باشد.
رئیس دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پایان خاطرنشان کرد: همان جوانان امروز در صحنه دانشگاه و علم می کوشند و این گردهمایی به نوعی حاصل زحمات آنها و پشتیبانی بزرگان است.
در ادامه این همایش بیژن پیک، دبیر برگزاری چهاردهمین همایش علمی مهندسی معدن گفت: خدا را شاکریم که بار دیگر توانستیم به همراهی و همت دانشجویان پلی تکنیک، همایش علمی مهندسی معدن را برگزار کنیم. این همایش که به طور کامل توسط دانشجویان برنامه ریزی و برگزار شده و از آن جهت حائز اهمیت است که جامعه مدنی کشور پس از سال ها برگزاری این همایش در یک روز و زمان مشخص، به دانشگاه امیرکبیر به عنوان مرکز تجمع دانشجویان، مهندسین و مسئولین معدنی کشور نگاه می کند.
وی افزود: اتحادیه های انجمن های علمی دانشجویی مهندسی معدن به تازگی در تاریخ 21اسفند 95 آغاز به کار کرده و با توجه به حضور دبیران 22 دانشگاه زیر نظر وزارت علوم، توجه ویژه ای به این رویداد شده است. این اتحادیه در اسفند ماه 95 بر آن شد که اولین برنامه جدی خود را در جهت ارتقا و اعتلای جایگاه معدن در جامعه با کمک به برگزاری هر چه باشکوه تر این همایش انجام دهد.
بیژن پیک در پایان خاطر نشان کرد: این جا باید از جان باختان حادثه معدن زمستان یورت آزاد شهر یاد کنم که به معنای واقعی، تبعات عدم رعایت مسائل ساده ایمنی در معادن را به مسئولین، کارفرمایان و مهندسین یادآوری کردند.