بصيرت اسلامي؛ مهم ترين پيام هفته وحدت
کد خبر:۶۰۸۴۷
به بهانه آغاز هفته وحدت؛

بصيرت اسلامي؛ مهم ترين پيام هفته وحدت

از نخبگان جهان اسلام ـ از سياستمداران گرفته تا دانشمندان و غيره ـ اين انتظار مي رود كه اين مهم را درك كرده و ملت‌هاي خويش را در سايه استراتژي بصيرت افزايي اسلامي،با اهداف جنگ هميشگي «تفرقه بينداز و حكومت كن» غرب آشنا كنند.

سيد شايان محمدي - گروه اندیشه؛ «بايد مسلمانان جهان با هم متحد شوند و محور همه، كتاب خدا و سنت نبي‌اكرم و شريعت اسلام باشد ... هرگاه در طول تاريخ مسلمانان با هم متحد بودند و يكپارچگي و وحدت كلمه داشتند و حول محور اسلام و قرآن عمل كردند، حيله‌هاي دشمنان تأثيري در كار آن‌ها نداشته است و تمام توطئه‌هاي استكبار را خنثي كرده‌اند». 

با توجه به اين فرمايش ولي امر مسلمين جهان و اين كه در هفته وحدت قرار گرفته ايم بايد گفت اين هفته به واقع هفته‌ نمايش يگانگي و يكدلي مسلمانان جهان است يعني بايد باشد.

امام عظيم الشان (ره) نيز در همان روزهاي نخست شكل‌گيري شجره طيبه جمهوري اسلامي، با دعوت همه مسلمين جهان به وحدت كلمه در بياني ماندگار و راهگشا فرمودند: «امروز اختلاف‌ انداختن ميان مسلمين، خيانت به اسلام است، اين حرف‌ها‌{ي اختلاف برانگيز} را طرح نكنيد. مبادا كه با اعمال شما، اسلام فراموش گردد.».

 امام خميني(ره) كه حقيقتا بزرگ فريادگر اتحاد اسلامي در عصر حاضربودند همچنين در جاي ديگري مي فرمايند: «اگر اين برادري ايماني با همت دولت‌ها و ملت‌ها و با تأييد خداوند متعال روزي تحقق يابد، خواهيد ديد كه بزرگترين قدرت جهان را مسلمين تشكيل مي‌دهند.»

 در برهه كنوني آن چه كه مشهود است اين كه چنين قدرت عظيم خوشبختانه امروز تا حدود زيادي در سايه همدلي و بيداري اسلامي شكل گرفته است كما اين كه به حول و قوه الهي مي‌رود تا به فرموده امام عزيز به بزرگترين قدرت جهان مبدل شود؛ با اين وجود و بي هيچ چون و چرايي در اين مسير همواره شاهد سنگ اندازي‌هاي دشمنان بوده‌ايم كه اساس وحدت اسلامي را نشانه رفته و با تمسك به حيله هاي گوناگون انگليسي و امريكايي و صهيونيستي برطبل تفرقه و چند دستگي كوبيده‌اند والبته متأسفانه در برهه‌هايي از زمان خطرساز هم بوده‌اند. 

 بي شك در شرايط حساس كنوني كه قطب استكبار جهاني در چارچوب جنگ رواني و فرهنگي به مقابله تمام عيار با جبهه‌ اسلامي راستين برخاسته است به گونه اي كه امروزه بسياري از سياستمداران شناخته شده آمريكايي و بريتانيايي ببي پرده از تقابل غرب با اسلام به عنوان جنگ جهاني چهارم ياد مي كنند، تأكيد همه فرق اسلامي بر وحدت و پرهيز از تفرقه افكني‌ها يك تكليف همگاني است. در اين خصوص طبعا تاكيد بر انسجام فكري و فرهنگي براي بسترسازي چنين وحدت مقدسي، يك نياز مبرم و ضرورتي انكار ناپذير است؛ در همين راستا از نخبگان جهان اسلام ـ از سياستمداران گرفته تا دانشمندان و غيره ـ اين انتظار مي رود كه اين مهم را درك كرده و ملت‌هاي خويش را در سايه استراتژي بصيرت افزايي اسلامي،با اهداف جنگ هميشگي «تفرقه بينداز و حكومت كن» غرب آشنا كنند و در پناه چنين رسالت آگاهي بخشي اي به ايفاي نقش خواص بودن خود جامه عمل بپوشانند.

ختم كلام هم اين كه با توجه به ابعاد خطرناك جنگ تمام عيارغرب عليه اسلام ناب محمدي(ص) به ويژه در فاز فرهنگي و اعتقادي ،كوتاهي و غفلت در اين خصوص از سوي نخبگان مسلمان در سرتاسر ممالك اسلامي كم ازخيانت مستقيم به مكتب اسلام و شريعت رسول ختمي مرتبت حضرت منحمد مصطفي(ص) نيست!

پربازدیدترین آخرین اخبار