کد خبر:۶۰۸۷۷۱
یک دقیقه سکوت قبل از فینال لیگ اروپا
امشب قرار است برای ابراز همدردی با بازماندگان حادثه تروریستی شهر منچستر یک دقیقه سکوت قبل از دیدار فینال اروپا اجرا شود.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از دیلی میل، دو تیم منچستریونایتد و آژاکس امشب (چهارشنبه) در ساعت ۲۳:۱۵ و در ورزشگاه شهر استکلهم سوئد برابر هم به میدان خواهند رفت.
بعد از حادثه تروریستی شهر منچستر که به کشته شدن ۲۲ نفر منجر شد، یوفا با درخواست تیم انگلیسی مبنی بر برقراری یک دقیقه سکوت قبل از برگزاری دیدار نهایی با این عمل موافقت کرد.
ژوزه مورینیو به همین دلیل نشست خبری قبل از دیدار نهایی خودش را لغو کرد. او به همراه اعضای منچستریونایتد شب گذشته به ورزشگاه محل برگزاری دیدار نهایی رفتند و به بررسی چمن آن پرداختند.
پیتر بوژ هم که هدایت آژاکس را به عهده دارد نیز در نشست خبری شرکت کرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد که البته این نشست نیز تحت تاثیر حادثه تروریستی شهر منچستر قرار داشت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.