نشست نقش اديان، مذاهب و فرق انحرافي در جنگ نرم برگزار شد
به گزارش گروه معارف «شبکه خبر دانشجو»، حجت الاسلام سيد محمدرضا طباطبايي در ابتداي اين نشست طي سخناني عنوان کرد: اگرچه فرق انحرافي سابقه دار هستند؛ اما در سالهاي اخير بدعتهاي متنوعي از طريق اين خرده فرقه ها شکل گرفته است که در برخي موارد نگران کننده است.
وي افزود: هم اکنون فرقه هايي مانند شيطان پرستي، وهابيت و بهائيت فعاليت گستردهاي در ايران دارند و دغدغه هايي را براي دلسوزان ايجاد کردهاند و فرقهاي مانند شيطان پرستي از طريق موسيقي توسعه مي يابد.
طباطبايي تصريح کرد: متاسفانه روساي اين فرقه ها آزادند و يا اگر دستگير هم شوند به سرعت آزاد ميشوند و اين سئوال در اذهان وجود دارد که چرا چنين اتفاقي مي افتد.
مسئول واحد مسيحيت معاونت تبليغ حوزه علميه قم افزود: روساي برخي از اين فرقه ها مدعي هستند که افراد بيمار را شفا مي دهند، يا مي گويند مي خواهيم اورشليم را در کشور بازسازي کنيم و گاهي هم شبهات مختلف عقيدتي را مطرح مي کنند.
وي عنوان کرد: اين فرقه ها تاثير زيادي از اديان شرقي گرفته اند و بيشتر آنان قايل به تناسخ روح هستند، يکي از روساي اين فرقه ها مدعي بود که فرزند امام يازدهم بوده؛ اما هم اکنون در بدن فرد ديگري رسوخ کرده است.
طباطبايي در پايان بر لزوم همکاري نهادهاي امنيتي و فرهنگي با حوزه علميه و استفاده از ظرفيت هاي حوزه براي برخورد فرهنگي با اين گونه فرقه ها تاکيد کرد.
گفتني است، اين نشست در ادامه سلسله نشست هاي گفتمان ديني از سوي دفتر تبليغات اسلامي حوزه برگزار شد كه پخش کليپي از روساي اين فرقه ها، کشيشان و بهائيان از ديگر بخش هاي اين نشست بود./انتهاي پيام/