اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ منوچهر منطقی در خصوص فعالیت شرکتهای دانشبنیان هوایی در کشور، اظهار کرد: به همت ستاد هوایی و هوانوردی فعالیت تخصصی طراحی و مهندسی بالغ بر ۲۵۰ شرکت در صنعت هوایی شناسایی شده است؛ تخصصهایی که شامل سیستمهای مکانیکی، الکترواویونیک، قوای محرکه، سازه، تجهیزات فرودگاهی، طراحی هواگرد و تعمیر، نگهداری و نوسازی (MRO) میشود.
به گفته منطقی، در راستای قانون حمایت از شرکتها و مؤسسات دانشبنیان مصوب سال ۸۹، از میان شرکتهای فعال در صنعت هوایی ایران در سال ۹۳، حدود ۳۵ شرکت موفق به دریافت گواهینامه دانشبنیان شدند.
وی تصریح کرد: در سال ۹۴ روند دانشبنیان شدن شرکتهای متخصص در حوزه هوایی به گونهای پیش رفت که تعداد این شرکت ها در این سال به ۱۱۵ شرکت دانشبنیان رسید.
دبیر ستاد توسعه صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی ادامه داد: در سال ۹۵ نیز ۱۵۸ شرکت دانشبنیان هوایی به ادامه فعالیت پرداختند و هماکنون چندین شرکت متخصص در این صنعت نیز در حوزه تجهیزات پیشرفته ساخت، تولید و آزمایشگاهی دارای گواهینامه دانشبنیان هستند.
منطقی در خصوص ویژگی شرکتهای دانش بنیان حوزه هوایی، گفت: برخورداری از تخصص بسیار بالا به همراه ریسکپذیری از جمله خصوصیات شرکتهای فعال در این عرصه است.