کد خبر:۶۱۰۰۴۷

گفت و شنود؛ دست‌خالی!

روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، وزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:

گفت: چه خبر؟!


گفتم: مگر فعالیت تبلیغاتی وزرا، معاونان رئیس‌جمهور، استانداران، فرمانداران و... به نفع یک نامزد در انتخابات ممنوع نیست؟


گفت: البته که ممنوع است.


گفتم: پس چرا وزرا و استانداران و... به نفع آقای روحانی تبلیغات گسترده کرده و حتی در میتینگ‌های انتخاباتی ایشان هم حضور فعال داشته‌اند؟!


گفت: آقای ظریف و آقای مجید انصاری و... گفته‌اند ما مرخصی گرفته‌ بودیم!


گفتم: ممنوعیت تبلیغات آنها به خاطر عنوان شغلی آنهاست یعنی باید استعفاء می‌دادند نه اینکه مرخصی بگیرند! مگر می‌خواستند وسط‌کار به گرمابه و گلستان بروند که می‌گویند مرخصی گرفته بودیم!


گفت: تازه به جای اینکه به خاطر قانون‌شکنی از مردم عذرخواهی کنند و دستگاه قضایی آنها را تحت پیگرد قرار بدهد، به انتقادکنندگان بد و بیراه هم می‌گویند.


گفتم: طلبکاری برای وصول‌ طلبش نزد بدهکار رفت ولی بدهکار شروع کرد به فحاشی کردن. طلبکار گفت؛ مرد حسابی! طلبم را نمی‌دهی دیگر چرا فحش می‌دهی؟ و یارو گفت؛ می‌خواستم دست‌خالی برنگردی!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار