آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۰۱۱۹
مراسم معارفه پنجشنبه برگزار می‌شود

بارتومئو: والورده معیارهای لازم برای هدایت بارسلونا را دارد

رئیس باشگاه بارسلونا از تصمیم خود برای انتصاب سرمربی پیشین اتلتیک بیلبائو به عنوان جانشین لوئیس انریکه دفاع کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،باشگاه بارسلونا همان‌طور که اعلام شده بود، شب گذشته (دوشنبه) ارنستو والورده را به عنوان سرمربی جدید آبی‌و‌اناری‌پوشان معرفی کرد.

 

خوسپ ماریا بارتومئو، رئیس باشگاه با اعلام این خبر از تصمیم خود و همکارانش برای انتصاب کسی که تا فصل گذشته هدایت اتلتیک بیلبائو را برعهده داشت دفاع کرد.

 

بارتومئو در این خصوص اظهار داشت: والورده دانش، استانداردهای مناسب، ظرفیت و تجربه کافی دارد. او برای کار در کنار ما اشتیاق فراوانی دارد و همان‌طور که بارسلونا دوست دارد، فناوری را با تمریناتش درآمیخته است. والورده با دو دستیار، پوزانکو و آسپیازو می‌‌آید و مراسم معارفه‌اش هم روز پنجشنبه برگزار خواهد شد.

 

رئیس باشگاه بارسلونا در ادامه به مرور فصل نه‌چندان موفق آبی‌و‌اناری‌ها که در آن فقط جام حذفی را فتح کردند پرداخت و گفت: فصلی که گذشت برای ما فصل موفقیت‌آمیزی نبود. ما انتظارات بیشتری داشتیم اما از همین حالا معیارهایی را برای برطرف کردن مشکلات‌مان تعیین کرده‌ایم.

 

بارتومئو در نهایت درباره عملکرد لوئیس انریکه، سرمربی که بعد از 3 سال فعالیت در نوکمپ، شنبه شب بارسلونا را ترک کرد، گفت: لوئیس انریکه در این سه سالی که ما 9 جام بردیم تأثیر فراوانی داشت. درهای این باشگاه به روی او همیشه باز است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار