آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۱۳۳۷

پای فوتبال هم به بحران قطر رسید/ آلمان تهدید به تحریم جام‌جهانی ۲۰۲۲ کرد

رئیس فدراسیون فوتبال آلمان تهدید کرد که اگر تنش سیاسی قطر با کشورهای منطقه هم چنان ادامه‌ داشته باشد جام جهانی ۲۰۲۲ را تحریم خواهند کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از اسپورت 24، تنش قطر با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس باعث شده تا آنها رابطه سیاسی خود با این  کشور کوچک را قطع و تهدید به گرفتن میزبانی جام جهانی 2022 کنند.

 

به نظر می‌رسد که همه چیز به ضرر قطر در حال تغییر است. کشورهای اروپایی هم رفته رفته به صف مخالفان این کشور ‌کوچک عربی اضافه می‌شوند و شرایط برای قطر که به صراحت از سیاست‌های جنگ افروزانه عربستان در منطقه انتقاد کرده،  سخت و سخت‌تر می‌شود.

 

رئیس فدراسیون فوتبال آلمان به صراحت تاکید کرد که اگر وضعیت اینگونه ادامه‌ پیدا کند این کشور جام جهانی 2022 را تحریم خواهد کرد.

 

راینهارد گریندل گفت‌: تا آغاز جام جهانی 2022، پنج سال دیگر باقی مانده و باید در این مدت اولویت پیدا کردن راه حل های مناسب برای بهتر کردن شرایط میزبانی باشد. یک واقعیت آشکار وجود دارد و آن این که نمی‌توان جام جهانی را در کشوری که به حمایت از تروریسم می پردازد برگزار کرد. باید با مسئولان حکومتی کشور (آلمان) صحبت کنیم و نگرانی خود را از این وضعیت بیان‌  داریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار