کد خبر:۶۱۱۴۰۵

ریزش یک ساختمان ۴ طبقه قدیمی در گیشا

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از ریزش یک ساختمان ۴ طبقه قدیمی در گیشا خبر داد و گفت در این حادثه ۴۰ شهروند نجات پیدا کردند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو،، جلال ملکی دربارهٔ جزییات این حادثه گفت: ساعت ۹:۴۷ امروز سه شنبه حادثه ریزش ساختمان قدیمی درخیابان ۳۶ گیشا به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که در پی آن، ستاد فرماندهی آتش‌نشانان ۳ ایستگاه را به محل حادثه اعزام کرد.

 

وی افزود: محل حادثه یک ساختمان ۴ طبقه قدیمی با کاربری اداری بود که در آن آموزشگاه موسیقی، گالری و… قرار داشت. پس از حضور آتش‌نشانان مشاهده شد که در مجاورت این ساختمان و در ضلع شرقی آن قطعه زمینی به مساحت تقریبی ۲۵۰ متر مربع قرار گرفته که در آن گودبرداری انجام شده و ساختمان نیز از همین قسمت دچار ریزش شده است.

 

ملکی با اشاره به عملیات آتش‌نشانان افزود: هنگام وقوع حادثه حدود ۴۰ نفر در ساختمان وجود داشتند که حدود ۲۰ نفرشان را عوامل آتش‌نشانی خارج کرده و به محل امن انتقال دادند، همچنین ۲۰ نفر باقیمانده نیز از محل ریزش آوار خودشان خارج شده بودند.

 

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با بیان اینکه گفته می‌شود که یک نفر در زیر آوار است، به خبرنگار مهر گفت: در حال حاضر جست‌وجوها برای یافتن این فرد در زیر آوار وجود دارد، اما تاکنون امدادگران به این فرد دست پیدا نکرده‌اند.

 

ملکی گفت: هنوز مشخص نیست که در محل حادثه گودبرداری به شکل غیراصولی انجام شده یا این موضوع باید بررسی شود اما براساس شواهد موجود اثری از شمع‌بندی در دیواره‌های این ساختمان دیده نمی‌شود.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار