کد خبر:۶۱۲۲۴
عکس// واکنش به موقع 20:30 به برخي ابهام آفريني ها:
انتشار فيلم جزئيات دستگيري ريگي توسط رسانه ملي
وقتي هواپيماي حامل ريگي و همراهانش به زمين مينشيند همه مسافران به سالن فرودگاه بندرعباس انتقال مييابند، اين در حالي بوده كه هنوز عبدالمالك ريگي و همراهانش باورشان نميشد كه دستگير شده باشند.
به گزارش گروه پاتوق شيشه اي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از فردا، درحاليکه رسانههايي همچون بيبيسي فارسي و راديو فردا در خبري مدعي تکذيب دستگيري عبدالمالک ريگي در هواپيماي قرقيزي از سوي وزارتخارجه قرقيزستان شدند که فيلم جديدي از دستگيري سرکرده گروه تروريستي جندالله منتشر شده است.
صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران در واکنش به ابهام آفريني برخي رسانه هاي بيگانه، فيلمي جديد از دستگيري ريگي پخش کرد.
صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران در واکنش به ابهام آفريني برخي رسانه هاي بيگانه، فيلمي جديد از دستگيري ريگي پخش کرد.

عبدالمالك ريگي 2 روز قبل از دستگيري به كابل و از كابل به دوبي پرواز كرده بود و قرار بود كه از دوبي به بيشكك و به پايگاه نظاميان آمريكا در اين شهر به نام مناس برود كه وقتي وارد فضاي جمهوري اسلامي ايران ميشود با توجه به اينكه حكم دستگيري وي پيش از اين توسط مقامات قضايي صادر شده بود به خلبان هواپيماي حامل اين تروريست اعلام ميشود تا در فرودگاه بندرعباس به زمين بنشيند.

برهمين اساس وقتي هواپيماي حامل ريگي و همراهانش به زمين مينشيند همه مسافران به سالن فرودگاه بندرعباس انتقال مييابند، اين در حالي بوده كه هنوز عبدالمالك ريگي و همراهانش باورشان نميشد كه دستگير شده باشند.


پس از دستگيري ريگي همه مسافران با اهداي هدايايي همراه با همان هواپيما عازم بيشكك ميشوند.

بعد از اينكه عبدالمالك ريگي به همراه همراهانش دستگير ميشود از فرودگاه بندرعباس بنا به دلائل امنيتي با يك هواپيماي C-130 به يك پايگاه نظامي در همان منطقه انتقال يافته و از آنجا با يك فالكن به تهران منتقل ميشود.


بخش خبري بيست و سي سيما نيز در واکنش به ابهامآفريني رسانههايي همچون بيبيسي فارسي و راديو فردا، فيلمي از اين واقعه منتشر کرد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰