کد خبر:۶۱۴۲۱۶

سرمایه‌گذاری مشترک مالزی و روسیه در حوزه محصولات نانو

شرکت نانومالزیا با هدف وارد کردن نانومحصولات تولید شده مالزی به بازار اروپا، اقدام به سرمایه‌گذاری مشترک با شرکت روس‌نانو کرد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت نانومالزیا با هدف وارد کردن نانومحصولات تولید شده مالزی به بازار اروپا، اقدام به سرمایه‌گذاری مشترک با شرکت روس‌نانو کرد. روس‌نانو بزرگترین شرکت روسیه در حوزه فناوری‌ نانو است که وظیفه انتقال فناوری از کشورهای دیگر به داخل روسیه را به‌ عهده دارد.


نانومالزیا (NanoMalaysia) برنامه‌ای برای سرمایه‌گذاری مشترک با بزرگترین شرکت فناوری‌ نانو روسیه ارائه کرده است تا بتواند تا پایان سال ۲۰۱۷ با شرکت روس‌نانو (Rusnano) سرمایه‌گذاری مشترک انجام دهد.


روس‌نانو یکی از شرکت‌های دولتی روسیه و مسئول رقابت‌پذیر کردن فناوری‌ نانو در این کشور است؛ این کار با انجام سرمایه‌گذاری و انتقال فناوری از کشورهای دیگر به داخل روسیه انجام می‌شود.


رضا خیری احمد از مدیران اجرایی نانومالزیا می‌گوید که با همکاری مشترک این شرکت روسی، سرمایه‌گذاری در بخش کسب و کار فناوری‌ نانو انجام خواهد شد. با این سرمایه‌گذاری، محصولات فناوری‌ نانو تولید شده در مالزی می‌تواند وارد بازارهای اروپا شود. وی می‌افزاید: «انتظار می‌رود این همکاری مشترک با تجارت چندجانبه میان اروپا و کشورهای Asean تسریع شود.»


این سرمایه‌گذاری مشترک به صورت ویژه روی کسب و کار فناوری‌ نانو بوده و کسب و کارهای با بازگشت سرمایه بالا هدف اصلی این سرمایه‌گذاری است.


رازل بازار بیش از یک تریلیون دلاری در سال ۲۰۲۰ را صنعت فناوری‌ نانو پیش‌بینی می‌کند. او می‌افزاید: «این سرمایه‌گذاری از صنعت مالزی حمایت خواهد کرد تا بتواند به‌عنوان یکی از بازیگران اصلی در حوزه فناور‌ی‌ نانو در جهان شناخته شود.»


البته پیش از این نانومالزیا قرارداد همکاری مشترکی با شرکت IBM به امضا رسانده بود تا براساس آن دو شرکت روی طراحی و ساخت نانومحصولات همکاری کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار