آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۴۳۷۹

محکومیت‌های جدید در انتظار پرسپولیس؟

باشگاه پرسپولیس در مورد پرونده دو بازیکن خارجی دیگر خود محکوم خواهد شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،باشگاه پرسپولیس در شرایطی از سوی فیفا محکوم به پرداخت طلب آنتونی گولچ و لوکا ماریچ دو بازیکن پیشین خود شده که جری بنسون و مایکل اومانیا هم از این باشگاه به فیفا شکایت کرده‌اند و فیفا به زودی در مورد پرونده‌های آنها علیه پرسپولیس حکم صادر خواهد کرد.


اومانیا بعد از ترک پرسپولیس برای دریافت طلب 200 هزار دلاری خود این باشگاه را تهدید به شکایت به فیفا کرد اما مسئولان این باشگاه با این بازیکن توافق کردند طلبش را در چند قسط پرداخت کنند که مورد موافقت این بازیکن قرار گرفت. در ادامه پرسپولیسی‌ها بر خلاف توافق‌شان با اومانیا عمل کردند تا اینکه این بازیکن تصمیم گرفت برای گرفتن مطالباتش به فیفا شکایت کند.


بنسون نیز با وجود اینکه در فصل گذشته بارها از مسئولان باشگاه پرسپولیس خواهان مطالباتش شد در نهایت به پولش نرسید و او هم از این باشگاه به فیفا شکایت کرد.


بازیکنان نامبرده در زمان مدیریت علی‌اکبر طاهری با باشگاه پرسپولیس قرارداد بستند و دیگر مسئولان این باشگاه نمی‌توانند مدعی شوند پرونده‌های شکایتی برای مدیران قبلی است. این چرخه از سال‌ها قبل در پرسپولیس وجود داشته و در مدیریت هیچ مدیری متوقف نشده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار