استدلال‌هاي قرآني آيت‌الله وحيدخراساني بر حقانيت اهل بيت پيامبر
کد خبر:۶۱۵۰۵

استدلال‌هاي قرآني آيت‌الله وحيدخراساني بر حقانيت اهل بيت پيامبر

آيت الله وحيدخراساني از مراجع تقليد در درس تفسير خود با استناد به برخي آيات قرآن کريم، حقانيت اهل بيت (ع) را بر اساس اين آيات شريف اثبات کرد. 

به گزارش گروه معارف «شبکه خبر دانشجو»، آيت الله حسين وحيدخراساني صبح امروز در درس تفسير خود که چهارشنبه ها در مسجد اعظم قم برگزار مي شود، در ادامه تفسير سوره يس اظهار داشت: آنچه از کلمات عامه مفسران از جمله مفسران اهل سنت استفاده مي شود، اين است که در آيه «سلام علي آل يس» دو قرائت وجود دارد.

وي تصريح کرد: مفسران اهل سنت از جمله فخر رازي متفق هستند که قرائت اين جمع سلام علي آل ياسين است.

اين مرجع تقليد با بيان اينکه علماي ديگر مذاهب نيز اعتراف کرده اند که سلام علي آل ياسين، سلام علي آل محمد است، خاطرنشان کرد: فخر رازي که امام المشککين است نيز به اين موضوع اعتراف کرده است؛ چنين شخصيتي که بديهيات اهل بيت (ع) را مورد تشکيک قرار داده به اين جا که رسيد اعتراف کرد و تسليم شد که مقصود از آل ياسين، آل محمد (ص) است.

وحيدخراساني اضافه کرد: فخر رازي استدلال مي کند و مي گويد همان خدايي که در نماز «السلام عليک ايها النبي» را قرار داد، فرمود «سلام علي آل ياسين» و اين موضوع بعد از اعتراف اين شخص، برهان قاطعي است بر اينکه اهل بيت پيامبر (ص) با خود پيامبر مساوي هستند.

وي تصريح کرد: کسي نيست از فخررازي بپرسد اگر در نماز که تکلم انسان با خداست و در قرآن کريم که تکلم خداوند با انسان است، سلام و صلوات بر حضرت علي (ع) است حال چه شد که اين امام بزرگوار تبديل به خليفه چهارم شد.

اين مرجع تقليد ادامه داد: فخر رازي از يک طرف اين اعتراف را مي کند و از طرف ديگر آن تعصب و تعهد را دارد، پس عقل، کتاب و سنت کجاست؟ به چه ميزان کسي که اين چنين حرف مي زند و مقام و درجه بالايي هم دارد وقتي به حضرت علي (ع) مي رسد مباحث او عوض مي شود.

وحيدخراساني تاکيد کرد: اگر تابع قرآن هستيد در دوران امر بين حسن و احسن و همچنين فاضل و افضل بايد افضل و احسن را ترجيح داد.

اين مفسر قرآن کريم در ادامه با اشاره به آيه «انما يريد الله ليذهب عنکم الرجس اهل البيت و يطهرکم تطهيرا» خاطرنشان کرد: سومين عاملي که ثابت مي کند اهل بيت پيامبر (ص) با خود وي مساوي و برابر هستند موضوع طهارت است.

وي بيان داشت: اين حقانيت مذهب شيعه و پيامبر است که دنيا سعي کرد آن را خاموش کند، اما به دست اعدا عدو، اين گونه حقانيت آن روشن مي شود.

اين مرجع تقليد تصريح کرد: اهل بيت پيامبر (ص) با خود او در اين مقام و فضيلت برابر هستند و دليل آن نيز آيه «انما يريد الله ليذهب عنکم الرجس اهل البيت و يطهرکم تطهيرا» است.

وحيدخراساني تاکيد کرد: اهل تسنن خواه و يا ناخواه بايد در مقابل اين مستندات و محکمات سرسپرده و تسليم اين موضوع شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار