آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۵۷۹۹
بیست و سومین دوره مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۱۷؛

حجی‌زواره با حذف نماینده صربستان راهی مرحله بعد شد

مسعود حجی زواره در سومین مبارزه خود توانست نماینده صربستان را شکست داده و به مرحله بعد راه پیدا کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،بیست و سومین دوره مسابقات قهرمانی جهان 2017 از صبح روز گذشته (شنبه) با حضور 973 تکواندوکار از 183 کشور در سالن «تی‌وان آرنا» موجو آغاز و تا روز جمعه (9 تیرماه) ادامه خواهد داشت.

 

امروز (یکشنبه) ناهيد كياني در وزن 49- كيلوگرم و مسعود حجي زواره در وزن 74- كيلوگرم رو در روي رقبايشان قرار مي‌گيرند.

 

مسعود حجی زواره در سومین گام رو در روی «دمیر فجزیک» از صربستان که مدال‌های مختلف تورنمنت‌های بین المللی و همچنین مدال برنز قهرمانی اروپا در سال 2011 و 2012 در کارنامه وی به چشم می‌خورد قرار گرفت و با نتیجه 5 بر 3 پیروز شد.

 

این نماینده صربستان در المپیک 2012 لندن و مسابقات قهرمانی جهان 2015 نیز حضور داشته اما موفق به کسب مدال نشده است.

 

نماینده وزن 74- کیلوگرم ایران در دومین دیدار خود به مصاف «محمد فهیم» از پاکستان رفت و با نتیجه 22 بر 6 توانست این هوگوپوش را مغلوب خویش سازد و به مرحله بعد صعود کند.

 

مسعود ابتدا پس از یک دور استراحت مقابل «بريان جوزف» از موريس قرار گرفت و در راند دوم و در دیداری یک‌طرفه مقابل این تکواندوکار با نتیجه 22 بر صفر پیروز شد و به مرحله بعد صعود کرد.

 

کاپیتان تیم‌ملی کشورمان در ادامه «دمیر فجزیک» از صربستان را پیش رو دارد.

 

تیم ملی کشورمان در بخش مردان با هدایت مهدی بی باک (سرمربی)، علیرضا نصر آزادانی و هادی افشار (مربی) به مصاف رقبایشان می‌روند.

 

گفتنی است؛ این رقابت‌های G12 است که به نفر اول 120 امتیاز، نفر دوم 72 امتیاز، نفرات سوم 43.20 امتیاز در راستای کسب سهمیه المپیک تعلق می‌گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار