
کد خبر:۶۱۶۰۶۲
پاسخ منفی علی کریمی به مسئولان سپاهان
هافبک ایرانی تیم فوتبال دینامو زاگرب به درخواست باشگاه سپاهان برای حضور در این تیم پاسخ منفی داده است.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو؛ علی کریمی که فصل گذشته در تیم لوکوموتیو زاگرب بهصورت قرضی بازی کرد، حالا بازیکن تیم دینامو زاگرب است و این درحالی است که گمانهزنیهای مختلفی درخصوص تیم آینده او مطرح میشود.
البته کریمی در فهرست موردنظر سپاهان برای فصل آینده حضور داشت، ولی این بازیکن درنهایت پاسخ قطعی خود را با مسئولان این باشگاه در میان گذاشت و تصمیم گرفت که در این تیم اصفهانی بازی نکند.
کریمی همچنان علاقه دارد در فوتبال اروپا بازی کند تا شانس خود را برای رفتن به جام جهانی بیشتر کند. با این شرایط باید بازگشت او را به سپاهان منتفی بدانیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.