آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۶۰۹۱

عاشورزاده از گردونه مسابقات جهانی تکواندو حذف شد

فرزان عاشورزاده از گردونه مسابقات تکواندو قهرمانی جهان کنار رفت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو؛ در ادامه چهارمین روز از بیست و سومین دوره مسابقات قهرمانی جهان 2017 فرزان عاشورزاده پس از یک‌دور استراحت، در گام نخست به مصاف «المصطفی سید» از سودان رفت و با نتیجه 25 بر 5 پیروز این میدان شد.



فرزان در مبارزه دوم خود «الماس موکامیروف» از قزاقستان را 15 بر 3 شکست داد و به مرحله بعد راه پیدا کرد.



نماینده وزن 58- کیلوگرم کشورمان در سومین دیدار خود رو در روی «عمر لاکهال» هوگوپوش مراکشی قرار گرفت و با نتیجه 29 بر 15 پیروز شد و در جمع 8 تکواندوکار برتر جهان قرار گرفت.



عاشورزاده در چهارمین دیدار به مصاف «میخایل آرتامونوف» از روسیه رفت و در حالی که تا پایان راند دو ار این حریف سبقت گرفته بود، در راند پایانی و تنها با یک اختلاف امتیاز و در مجموع با نتیجه 8 بر 7 نتیجه را واگذار کرد و از کسب مدال محروم شد.

 

این تکواندوکار مدال نقره و برنز قهرمانی اروپا و همچنین مدال‌های تورنمنت‌های مختلف را در کارنامه دارد.

 

عاشورزاده که به سونامی تکواندوی ایران معروف است سال گذشته هم در المپیک 2016 ریو در همان مسابقه اول حذف شده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار